Reklame

Alkos na lečenju: Kako laže Ana Nikolić!
Ana Nikolić, na lečenj od alkohola

Pevačica je uslikana u utorak ujutru ispred klinike za lečenje bolesti zavisnosti “Dr. Vorobjev” u Zemunu. Ana je naime odlučila da se uhvati u koštac sa svojom sklonošću prema alkoholu. Međutim, klinika je poslala demanti koji dolazi u sukob sa svim činjenicama.


Pevačica je inače imala dosta incidenata zbog pijanstva, od posrtanja i padanja pa sve do hapšenja zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Časopis Scandal prenosi i da je za Anino odsustvo PR pripremio priču, da pevačica putuje u Singapur na “duhovno putovanje” .

Pozvali smo navedenu kliniku da se raspitamo zbog čega ih je posetila Ana, međutim nakon nekoliko promena sagovornika ispostavilo se da „devojka koja se time bavi“ trenutno nije tu.
- Nemamo komentar, ne možemo da pričamo na tu temu“ – rekli su nam sa klinike.
Nakon poziva,  svim medijima poslat je demanti klinike “Dr. Vorobjev” u kome piše da Ana nije njihov pacijent već njihov poslovni saradnik.
- Gospođica Ana Nikolić nikada nije bila naš pacijent i priroda njene posete je isključivo poslovna. Obzirom da je ona javna ličnost i da joj je samim tim novinskim natpisima naneta velika šteta, mi kao ozbiljna klinika smo u obavezi da demantujemo takve neistine. Ana Nikolić je zapravo budući partner klinike “Dr. Vorobjev”,  tj. sa gospođicom Nikolić i njenim verenikom Draganom T. dr.Nikolaj Vorobjev već duže vreme pregovara o izgradnji specijalne klinike u Crnoj Gori – navodi se u saopštenju klinke.
Međutim tu nije kraj, list Scandal je odmah reagovao i poslao “otvoreno pismo” upućeno klinici “Dr.Vorobjev” u kome traže dokaze za demanti ili će tužiti kliniku zbog nanošenja velike materijalne štete i bacanje ljage na njihov list.
- Dopisom koji ste poslali na adrese beogradskih novinskih redakcija, a tiče se navodnog poslovnog partnerstva sa Anom Nikolić, učinili ste klevetu i naneli štetu poslovanju preduzeća Scandal Media D.O.O. S tim u vezi molimo Vas da nam hitno dostavite pravne dokaze za vaše tvrdnje:
- Kopije ugovora koji ste potpisali sa Anom Nikolić i izvesnim gospodinom Draganom T.
- Adresu na kojoj se otvara klinika u Crnoj Gori
- Rešenje i dozvolu za otvaranje te klinike
Mi u potpunosti razumemo Vašu obavezu da sakrijete identitet svojih pacijenata, ali iznošenjem ovakvih laži bacate ozbiljnu ljagu na naš list koji profesionalno izveštava javnost i nanosite mu veliku materijalnu štetu. Iz tih razloga naš advokatski tim će biti primoran da zaštitu interesa Scandala potraži na sudu – navodi se u otvorenom pismu ovog časopisa.

0 коментара:

Постави коментар