Reklame


Dugo najavljivana serija “Žene sa Dedinja” konačno će biti prikazana! Emitovanje serije kreće od ponedeljka, a gledaoci će moći da prate epizode “domaćih ‘Očajnih domaćica’”, kako od početka nazivaju ovo ostvarenje, narednih osam nedelja od 21h na TV Prva.
Radnja serije vrti se oko četiri žene, od kojih svaka, iako naizgled živi život iz bajke, sa mnogo novca i bez problema, zapravo proživljava ličnu dramu. Serija započinje žurkom koju organizuju hit pevač Martin i njegova supruga Čarna. Oni su se tek doselili iz Kragujevca na Dedinje, a komšiluk baš i nije spreman da prihvati stanare, nove, velelepne kuće. Ipak, tragični događaj u domu Malbaša povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, a gledaoci će iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti. Sa svim dešavanjima, upoznat je njihov zajednički psihoanalitičar dr Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica. Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćim serijskim programima. Snimljena je u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu, uključujući realne objekte u elitnom naselju Dedinje.

Glavne uloge tumače Dragan Mićanović, Anđelka Simić, Maja Noveljić, Irena Mičijević, Lena Bogdanović, a seriju je režirao Dušan Lazarević.
Ovo je Mićanoviću prva premijera nakon razvoda od glumice Ane Sofrenović, a njegova partnerka u seriji, Anđelka, kako se šuška, upravo zato što se odlično pokazala na ovom projektu, dobila je posao voditeljke emisije “48 sati svadba” – tako će se lice TV Pink u ovoj seriji naći na Prvoj, što do sada nije bio čest slučaj. Inače, kako nezvanično saznajemo, jedna od vila u kojima je serija snimana, budući da su za scenografiju poslužile realne lokacije na Dedinju, pripada Goranu Bregoviću. Pevačice koje su se proslavile učešćem u rijalitiju “Operacija Trijumf”, Ana Bebić i Milica Majstorović, u seriji glume prateće vokale Martina Malbasa, a u epizodnoj ulozi, o čemu se već pisalo, se pojavljuje i Nataša Bekvalac, čijom je glumom reditelj Dušan Lazarević bio veoma zadovoljan. U ovom ostvarenju u čak dve epizode moći ćemo da vidimo kako bi Bekvalčeva izgledala kao crnka, budući da će nositi periku. Ko zna, možda se lepoj Nati ovom ulogom otvore i neka nova vrata. Serija ima 8 epizoda, koliko je snimljeno u okviru prve sezone.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.