Reklame


Bucka i Darko vodili ljubav u „Parovima"

Pevačica Slađana Đorđević Bucka i njen dečko Darko Macurić u rijalitiju „Parovi" nisu uspeli da stišaju strasti i vodili su ljubav u tuš-kabini!
Najpre su se u hodniku vile grlili, mazili i ljubili, a zatim su se krišom zaključali u kupatilu, skinuli bubice i zajedno ušli u kabinu. Pošto nisu nosili bubice čulo se samo komešanje, a kabinu su sa osmehom napustili posle desetak minuta. Time su dokazali da njihova ljubav nije poljuljana dolaskom voditelja Dejana Stankovića, koji je sa pevačicom bio u vezi i javno se pohvalio da je njeno ime istetovirao na polnom organu.
Opet sevnule grudi Martina
Nešto kasnije princ Mihail Muingo opustio se u igri dvorenje, u kojoj su muškarci morali da udovoljavaju partnerkama - hranili su ih, donosili im pića, češkali ih, masirali... Muingo je masirao svoju dragu Martinu Rajić, ali ne samo rukama, već i nosem i obrazima. „Plejbojeva" zečica je uživala u masaži i, nehotice ili namerno, još jednom otkrila grudi.
U rijaliti će u narednih nekoliko dana ući još poznatih ličnosti, među kojima je Alka Vuica sa svojim partnerom.
- Ostalim VIP parovima pridružiće se Alka Vuica. Imaće na raspolaganjusav luksuz, kao i ostali učesnici, naravno uz obavezu da poštuje pravila serijala i ugovora koji je potpisala. Osim nje, u „Parovima" će se pojaviti osobe koje se još nisu oprobale u takvim programima - kažu iz produkcije televizije Hepi. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.