Reklame

Nova ženska lica preplavila su modne piste, male i velike ekrane u 2011. godini. Među devojkama koje su svojom lepotom probudile veliku radoznalost, a muškom delu publike izmamile uzdahe, ima i onih koje su karijeru zvezda započele u Srbiji.

Pipa Midlton
Kada za godinu dana postanete jedna od najpoznatijih žena na svetu i to samo zato što vam se setra udala za princa, a vi imate dobru zadnjicu koju dobro promovišete na njenom venčanju, onda sigurno znate šta radite, baš kao Pipa Midlton. Mlađa sestra Kejt Midlton je od venčanja godine napravila dobar biznis. Slavu koju je stekla na račun savršene guze, odlučila je pametno da unovči. Britanski izdavači vodili su pravi rat oko knjige koju Pipa planira uskoro da izda. S obzirom da se očekuje da će knjiga biti pravi hit na policama knjižara nije ni čudo da danima “pljuštale” ponude, a ona je prihvatila onu najbolju. Tako je njen agent Dejvid Godvin dogovorio ugovor vredan čak 480.000 evra. Pipa će knjigu o organizovanju savršenih zabava pisati sama.



Anja Rubik
Poljakinja Anja Rubik je ove godine bila najtraženiji model na svetu. Iako se ovim poslom bavi već 10 godina, 2011. je bila definitivno najuspešnija. Letos se udala za srpskog manekena Sašu Kneževića. Iako ima 28 godina i spada u grupu starijih manekenki, Anju redovno bukiraju dizajneri kako za modne revije tako i za reklamne kampanje, pri čemu ne treba zaboraviti ni njen angažman za modnu imperiju kakva je kuća “Victoria’s Secret”, sa kojom takođe ima ugovor. Oprobala se i u dizajniranju modnih detalja za brend “Quazi”, a tu su šeširi sa širokim obodima, cipele i tašne sa trendi lancima.

Ana Aleksander
Pravo ime joj je Ana Katarina Stojanović, a holivudski alijas Ana Aleksander. Posle zapaženih uloga u seriji “CSI Miami”, ona je američku publiku ostavila bez daha zahvaljujući seksi scenama u seriji “Chemistry”. Ana (32) u seriji igra policajku Liz, koja započinje ljubavnu vezu s advokatom kojeg je spasila iz automobilske nesreće. Prvi film je snimila u Srbiji i to “Sekula i njegove žene” u kojem je sa samo 15 godina igrala u nekoliko scena sa obnaženim grudima u prvom planu. Ana živi u Los Anđelesu, iza sebe ima jedan brak sa plastičnim hirurgom i nema dece.

Sara Brajović
Ana Vintur glavna urednica američkog “Voga” izabrala je manekenku Saru Brajović da se pojavi u jednom od poslednjih brojeva ovog magazina zato što je jedna od devojaka sa najuticajnijim i najboljim stilom na svetu. Sara ima blog u kojem svakodnevno iznosi svoje staovove o modi, dizajnu i nakitu, slika svoje komade garderobe ili bira ono što joj se najviše sviđa iz novih kolekcija i stilizuje sve to na svoj način. Radila je kampanju za “Lancome”, reklame za “Vodaphone”, “Renault” i “Motorolu”, “Panthene” i “Tag Heuer”. Pojavila se i u italijanskom filmu “Vaniglia e Cioccolato”, gde je glumila uz Mariju Graciju-Kučinoti, a igrala je i u nekoliko francuskih fimova. Snimila je potomeditorijal za „Sport Illustrated” za južnoafrčko tržište, što joj je donelo vredan ugovor sa čuvenom njujorškommodnom agencijom “IMG”, zbog čega se ubrzo preselila u Njujork. Pohađa akademiju za dramske umetnosti “Li Strazberg“.

Džecun Pema
Mnogi tvrde da Kejt Midlton nije ni do kolena prelepoj Džecun, koja je odmah posle venčanja za kralja Butana proglašena za novu modnu ikonu. Džecun Pema (21) je devojka iz naroda, udala se za kralja Džigmea Hesara Namgijela (31) u manastiru iz 17. veka. Njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo još dok su bili deca. Džecun se školovala u Londonu i u Indiji. Na venčanju je nosila kraljevsku haljinu, tradicionalnu kiru koja je pravljena tri godine. Tokom prethodnih meseci mediji su već objavljivali njene slike na kojima je nosila garderobu živih boja. Džecun ponosno nosi modele koji oslikavaju lokalnu kulturu kako u dezenu, tako i u materijalima.

Karli Klos
Karli je bila na naslovnoj strani decembarskog izdanja popularnog magazina Vog, a editorijal je radio fotograf Stiven Mejzel. Naslov editorijala je "Telo prema Klosovoj", a u podnaslovu je pisalo: "Novo telo". Nisu svi, međutim, bili oduševljeni kako to "novo telo" izgleda. Većina čitalaca je konstatovala da čikaška manenka izgleda ili kao da boluje od anoreksije, ili kao je žrtva nespretno urađenog fotošopa. Tabloidi su još 2008. godine spekulisali o njenom zdravstvenom stanju, a prema nekim glasinama još tada se lečila od anoreksije. Karli se već ranije pojavljivala u golišavim izdanjima, otkrivajući svoje neverovatne trbušnjake. Tako se za magazin "Alur" slikala u toplesu, a i na modnoj reviji "Viktorijas sikreta" se, kako i priliči, takođe pojavila oskudnije obučena.

Nena Ristić
Lepa srpska manekenka je preplavila italijanske medije pošto su je paparaci slikali u bikiniju, na plaži u Majamiju i to u društvu fudbalera Milana Kevina Prinsa Boatenga. On se zabavlja sa italijanskom starletom Melisom Satom, pa se već spekuliše da je prevario sa Nenom. Zapravo najveću pažnju paparaca ona je izazvala dok je telefonirajući stajala u toplesu na svom hotelskom balkonu. Nena govori četiri jezika: nemački, italijanski, engleski i francuski, odrasla je u Švajcarskoj, a radi kao manekenka u Italiji. Ima 29 godina.

Vina Malik
Pakistanska glumica Vina Malik razbesnela je svoje konzervativne sunarodnike jer se golišava slikala za muški magazin “FHM” i to s tetoviranim logom pakistanske tajne službe na nadlaktici. Ova 33-godišnja glumica suočila se s burnim reakcijama u svojoj domovini koja je u dogogodišnjem sporu sa Indijom, pa je brže-bolje izjavila da je fotografija lažirana. S druge strane, urednik magazina tvrdio je da su fotografije autentične. Vina Malik je već dolazila u sukob s verskim vođama Pakistana, jer se oštro suprotstavljala staromodnom pogledu na ulogu žene u društvu i njeno odevanje.
Huda Naaš
Huda Naaš, 22-godišnja manekenka iz Izraela, prva je Arapkinja koja se za naslovnu stranu jednog magazina fotografisala u bikiniju i time srušila brojne predrasude. Prelepa Huda fotografisala se za magazin “Lilac”. U decembru je predstavljala Izrael na takmičenju za mis planete Zemlje na Tajlandu. Porodica je podržala kada se slikala u kupaćem kostimu. “Moj otac je bio veoma zadovoljan kada je prvi put video fotografije. Rekao mi je da sam lepa i poželeo mi puno sreće”, izjavila je Huda. Ona je hrišćanskog porekla, a tvrdila je da su sličnu stvar pre nje uradile još dve manekenke koje su muslimanke, čime su dokazale da tako nešto nije moguće.

Beati Prinslu
Namibijki Beati Prinslu (22) je novo lice Viktorijinih anđela. Beati je rođena u Kejptaunu, u Južnoafričkoj Republici, ali se sa roditeljima preselila u Namibiju kada je imala dve godine. Majka joj je iz Južne Afrike, otac iz Namibije. Manekenstvom je počela da se bavi pošto je skaut jedne modne agencije u supermarketu zapazio 15-godišnju devojčicu.  Iako je u kompaniji "Victoria's Secret" angažovana od 2008. godine, prvo je radila samo za nižu liniju "Pink". Beati je ove godine prvi put prošetala pistom sa najboljim anđelima na velikoj godišnjoj reviji  u Njujorku.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.