Reklame


Kao da je u njihovom braku sve u najboljem redu, supružnici su se pojavili zajedno na dočeku, a poveli su i obezbeđenje. Za slučaj da se potuku...
  Kristalna dvorana hotela Hayatt Regency sinoć je pretvorena u najveći klub u Srbiji! Zbog bezbednosi svih gostiju već na ulazu u hotel bio je postavljen metal detektor i svo su morali da prođu kroz njega.
Među prvima ruku pod ruku, ali u pratnji obezbeđenja stigli su Vladimir i Bojana Stojković . Oni su odmah izazvali komentare da li su ili nisu zajedno i da li su tuča, najava razvoda i pljuvanje bili deo marketinga, ili su oboje ostavili svoje ljubavnike pa su sada opet zajedno. U svakom slučaju ona je imala i novu boju kose!
Na doček koji je organizovao tim kluba „Mistique“ došao je i Lola Smiljanić, Sanja Brnović, političar Dragan Antić. Za odlično raspoloženje bili su zaduženi Marina Visković, Željko Šašić i nova zvezda beogradskih klubova, Pavle.
I niko nije ostao gladan jer je švedski sto bio dugačak 50 metara, a na njemu su bili specijaliteti od lososa pa do prasetine…
I jelo se do zore.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.