Reklame

Manekenka Bojana Stojković i njen suprug Vladimir poslednje nedelje decembra stavili su ad akta sve priče o razvodu i, kako tvrde, uporno pokušavaju da spasu brak.

 Posle prekjučerašnjeg dočeka, koji je Bojana priredila Vladimiru na surčinskom aerodromu, a kome su, dabome, prisustvovali fotoreporteri, par je otišao u stan na Vračaru, gde je baka čuvala njihovog osmomesečnog sina Lava. Bojana je zadovoljna što su se pojavile fotografije “koje dokazuju da njih dvoje nisu u lošim odnosima i da nema ni govora o tuči, kako su pojedini mediji pisali”. “Drago mi je da se konačno slegla prašina oko Vladimirovog i mog nesporazuma u braku, jer su pojedini mediji danima pisali gluposti. Videli ste, a vaš paparaco je to i uslikao, da nas dvoje sasvim normalno funkcionišemo. Normalno se čujemo, Vlada svaki dan dolazi da vidi Lava.
Žao mi je što su mediji pisali laži jer nas dvoje to ne zaslužujemo”, rekla je Bojana za Press. Međutim, Vladimir je posle nekoliko sati provedenih sa sinom otišao u Teleoptik u Zemunu gde boravi otkad je pre dvadesetak dana napustio njihov stan. Juče je opet bio kod Bojane i Lava ali ni to ne znači da je par u besprekornim odnosima kakve je imao pre nego su nastali problemi u braku. “Reći ću samo da smo Vlada i ja ohladili glave i da nećemo donositi ishitrene odluke. Najlakše je podneti papire za razvod, a mi o tome trenutno ne razmišljamo. Bitno je da smo nas dvoje sada OK, prvenstveno zbog našeg sina. A sve drugo će se postepeno rešiti”, zaključila je Bojana, a Vladimir, po običaju, nije bio dostupan za komentar. Izvor kaže da će Stojkovići najluđu noć provesti odvojeno. “Iako su u sasvim korektnim odnosima, Bojana i Vlada neće biti zajedno za Novu godinu, svako će biti u svom domu”. A iako ona sada poriče da je bila pretučena, Bojana Stojković zaista je prijavila supruga zbog nasilja, a to potvrđuje i službena policijska beleška koja je “procurela” i u koju je “Alo!” imao uvid. Kako stoji u izveštaju, dvojica službenika PU Vračar su 25. decembra 2011, godine oko 4.40 intervenisali posle Bojaninog poziva: “Izjavila je da joj je njen suprug Stojković Vladimir u vidno alkoholisanom stanju prvo pretio, a zatim lomio nameštaj po stanu. Kada je ona pokušala da ga spreči u tome, on ju je odgurnuo od sebe, ona je tada udarila glavom o zid, a zatim je izašla iz stana i otišla kod komšije zbog bojazni da će nastaviti fizički da je maltretira”, stoji u službenoj belešci. Ispred zgrade, policija je zatekla poznatog golmana koji je izjavio “da nije bilo nikakve tuče”. Istog dana, policajac iz Urgentnog centra obavestio je kolege s Vračara da je Stojkovićeva supruga došla kod njih kako bi joj bila ukazana pomoć. “Neurohirurg dr Bogdanović pregledao je i konstatovao lakše telesne povrede u vidu nagnječenja poglavine, ortoped Palibrk konstatovao je lakše telesne povrede u vidu istegnuća i kontuzije vrata”, piše između ostalog u belešci. Policija je o svemu obavestila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, koje je, zbog Bojaninog kasnijeg negiranja da je pretučena, odustalo od krivičnog gonjenja Stojkovića.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.