Reklame



Golman Stojković tukao Bojanu pesnicama u glavu!
Vladimir Stojković u nedelju ujutro prebio suprugu pred sinom, majkom i drugaricom u stanu na Vračaru

Vladimir Stojković je u nedelju istukao Bojanu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, golman Partizana je oko četiri sata ujutru uleteo u njihov zajednički stan na Vračaru i pred sinom Lavom, Bojaninom majkom i njenom najboljom drugaricom fizički nasrnuo na suprugu udarajući je pesnicama u glavu.

- Bojana je u subotu na nedelju izašla s najboljim drugom i drugaricom u klub „Opozit“ i tamo je videla Vladimira sa njegovom devojkom Jelenom. U jednom trenutku Vlada joj je prišao da se pozdrave, a nakon svega nekoliko rečenica Bojana se samo okrenula i otišla kući - otkriva izvor Kurira.

Nedugo za njom u stan na Vračaru došao je i Stojković. Besan.
- Kad je Vladimir upao, u stanu su sa Bojanom bile njena mama, najbolja drugarica i njihov sin Lav, koji je spavao. On je sa vrata počeo da se svađa. Vikao je: „Ubiću te ako podneseš zahtev za razvod!“ Nakon toga krenuo je mučki da je udara pesnicama u potiljak i svuda po telu, sve dok nije pala u nesvest. Nastavio je da je šutira na podu, a Bojanina mama i drugarica su na jedvite jade uspele da ga odvoje preklinjući i plačući - priča izvor Kurira.

Bojana je ubrzo došla svesti. Ustala je i pobegla kod komšije, odakle je pozvala policiju. Patrola je došla, napravljen je zapisnik sa uviđaja, a s obzirom na to da je ovo bila prva prijava za nasilje u porodici, Stojkoviću su uputili samo opomenu.

Potom je Vladimir otišao, a Bojana se spakovala i sa sinom Lavom i majkom napustila stan. Tokom jučerašnjeg dana posetila je lekara, od kojeg je dobila potvrdu o telesnim povredama, i podnela je krivičnu prijavu protiv Vladimira.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.