Reklame



Holivudskom nizu filmova u kojem su Srbi glavni negativci pridružio se i najnovijih hit Toma Kruza "Nemoguća misija 4", koji se od pre neki dan prikazuje u beogradskim bioskopima. Kruz u filmu kroz osmeh poručuje da je normalno i poželjno ubijati Srbe!


Tom Kruz: Ubiti Srbina nije problem
U jednoj od poslednjih sekvenci filma, u dijalogu sa svojim filmskim partnerom, Tom Kruz u liku agenta Itana Hanta mrtav hladan pravi paralelu između Srba i muva. Upitan zbog čega je ubio šest Srba u pokušaju da inscenira smrt svoje žene, Kruz (Itan Hant) odgovara: "Tako sam ubio dve muve jednim udarcem!"

Time je, zapravo, hteo da kaže kako je s jedne strane zaštitio svoju ženu od progona, fingirajući njenu smrt, a istovremeno ubio šest Srba, što je u njegovoj interpretaciji zvučalo kao dobrodošlo i normalno?!


Srbie u filmu "Nemoguća misija 4" pojavljuju u svojoj uobičajenoj ulozi terorista, što gotovo više nikog i ne iznenađuje. Međutim, to ne može da se kaže i za opisanu scenu, koja posetioce beogradskih bioskopa vidno šokira i čini ogorčenim.

Osim što tumači glavnu ulogu u ovom filmu, Kruz je i producent, što znači da je i te kako mogao da utiče na sadržinu izgovorenih replika, poput ove skandalozne.

Okosnicu "Nemoguće misije 4" čini zaplet u kojem je glavni junak Itan Hant okrivljen za teroristički napad na Kremlj i, odbačen od svojih "poslodavaca", pokušava da spere ljagu sa svog imena. A u takvom scenariju zli Srbi uvek posluže...


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.