Reklame


Iako je pre samo mesec dana odlučio da započne sopstveni biznis otvaranjem kafića u centru Beograda, bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, po svemu sudeći, nije imao sreće! Naime, u sredu malo pre ponoći iz za sada nepoznatih razloga kafić „Destilerija“ se zapalio!
 Na sreću, brzom intervencijom vatrogasaca požar je brzo bio ugašen. Kada smo otišli na lice mesta juče ujutru, spoljašnost lokala bila je demolirana zbog intervencije vatrogasaca, koji su samo na taj način mogli da uđu i spreče da se vatra proširi i na stanove iznad lokala.
- Jedna komšinica je osetila miris dima i shvatila da je u kafiću „Destilerija“ nešto gori. Odmah je pozvala vatrogasnu službu i stigli su za nekoliko minuta. Sva sreća pa se požar nije proširio na celu zgradu u kojoj se lokal nalazi - rekla nam je stanarka zgrade koja je samo čula šta se sve dešavalo.
Pokušali smo da dođemo i do Ivana Marinkovića, ali pošto je njegov mobilni telefon bio nedostupan, otišli smo do stana, koji se nalazi na samo desetak metara od kafića koji je otvorio, međutim, njegova majka nam je preko interfona rekla da njen sin nije tu.

Opet smo otišli do lokala da vidimo da li će se bivši muž Goce Tržan nekim slučajem pojaviti tamo, međutim, naleteli smo na momka koji se predstavio kao Ivanov partner i rekao nam da ne zna šta je uzrok požara.

- Užas. Požar je izbio sinoć oko ponoći i nikoga nije bilo u lokalu. Radnici su zatvorili malo pre nego što se zapalilo nešto. Ne znamo šta je pravi uzrok. Policija tek sada treba da dođe na uviđaj. Ivan trenutno nije tu. To je sve što mogu da vam kažem - rekao nam je momak koji nije želeo da se predstavi.
Podsećanja radi, Ivan Marinković je kafić otvorio 1. decembra ove godine, a „Alo!“ je tada bio na otvaranju i prisustvovao slavlju, na kojem je bila i Goca Tržan.

Ivan bio u klubu i slušao Adila nakon požara u lokalu!
Ivan Marinković je u noći između srede i četvrka bio u klubu „Vanila“ na nastupu Adila i o tome obavestio svoje „fejsbuk“ prijatelje.
- Adil brat je najbolji. E, sad, ako se veče ne završi kako treba, nije on kriv - napisao je Marinković.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.