Reklame

Nastojanje nekih dama da ostanu mladolike nekada ih dovede do "Kluba slavnih maca". Kajli Minog, Karla Bruni, Prisila Prisli i Madona samo su neke slavne žene sa "mačjim licem", kako je popularno nazvan niz malih grešaka estetskih hirurga.

Pre nego što definitivno odlučite da je vreme da se radikalno obračunate sa borama, razmislite dobro da li želite da imate "mačje lice". Svetske zvezde poput Kajli Minog i Karle Bruni samo su neke od slavnih pripadnica lepšeg pola koje takvo lice gledaju svakodnevno u ogledalu.


Zahvaljujući neprirodno podignutim obrvama i punijim jagodicama, osim dve pomenute dame, u "Klubu slavnih maca" su i Madona, Prisila Prisli, Heder Loklir i Rene Zelveger. Ipak, cenjeni hirurg Dirk Kremer smatra da su njegove kolege krive što članice tog kluba izgledaju čudno.

"Na prvom mestu, previše botoksa u čeonoj regiji ume da učini da deo između obrva 'padne', što spoljni deo obrva automatski diže na veoma neprirodan način. Zatim, ukoliko je upotrebljeno previše punjenja za obraze, oni će 'krenuti' ka očima", objasnio je Kremer naglasivši da se situacija dodatno pogoršava kada se žena nasmeje, jer će delovati kao da škilji.

Takođe, previše "punjenja" u obrazima čini lice trouglastim, što je u umerenim slučajevima odličan način za postizanje mladolikog izgleda, ali kada preteramo rezultat nije dobar, naročito kada se botoks dodatno koristi za izravnavanje bora.
Nažalost, sve to ove poznate žene otkrile su na najgori način - na ličnom primeru

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.