Reklame

Како преноси портал Аналитика, пензионисани генерал Јово Капичић најавио је да ће напустити Србију, огорчен што га је прије десетак дана непознати нападач напао насред улице.

 "Знате, свашта сам прошао, али ово је први пута послије 74 године да размишљам да се иселим из земље коју сам ослобађао. И, што би се догодило да сам имао пиштољ? Убио бих га као зеца, у то можете бити сигурни. Срећом, ето, тог дана нијесам имао пиштољ... "Ђе под старе дане да прљам руке и идем у затвор?! - рекао је 92-годишњи Капичић, новинарки Тамари Никчевић у интервјуу сарајевском недјељнику "Дани", пише Аналитика. \
Рекавши да га нико осим Чедомира Јовановића није позвао да га пита како се осјећа, Титов генерал осврнуо се и на политичку ситуацију у Србији. "Каква демократија?! Па овдје нема демократије још од Светог Саве. У Србији се никада није владало правом, логиком, положајем најбројније нације и једне од најљепших земаља Европе; владало се силом. Србија је увијек жељела да помоћу силе господари Балканом. Вјековима пријете касапницом" - рекао је Капичић.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.