Reklame


Već nekoliko dana svi mediji u regionu prate stanje Severine Vučković, koja bi, sudeći po trenutnoj situaciji, mogla da se porodi ni manje ni više nego na pravoslavni Božić!


Naime, iako se očekivalo da će pevačica u sredu biti puštena kući iz splitske bolnice, u kojoj se našla zbog manjih komplikacija, s obzirom na to da je Seve već ušla u deveti mesec, lekari očekuju da uskoro donese na svet dečaka začetog u ljubavi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, a to bi moglo da se dogodi već 7. januara!
Severina boravi u luksuznom bolničkom apartmanu, gde je svakog dana obilaze verenik Milan i mama Ana, kao i ostala rodbina. Kako prenose hrvatski mediji, gospođica Vučković se oseća dobro i jedva čeka da se porodi.
- To slatko iščekivanje je razlog Milanove nervoze. Otkako je Severina u bolnici, čini se da je Milan nervozniji i uzbuđeniji od nje, koja je potpuno spokojna i koja ne može da dočeka da uzme sina u naručje. I ona i beba su dobro, čujemo se svako malo i pitanje je dana kada će doći kući. Cela porodica se raduje prinovi. Što se tiče poklona, kupićemo sve kada se beba rodi - rekao je izvor blizak pevačici za hrvatske medije.

U sredu uveče na hrvatskom sajtu „Udarno.com“ glavna vest je bila da je porođaj trenutno najpopularnije trudnice na Balkanu počeo, ali njen menadžer tu vest demantovao, rekavši da ti trenuci tek očekuju Seve.
- Nema razloga da se tako nešto krije. Pre sat sam bio kod nje u poseti. Super se oseća i porođaj nije počeo. To su samo spekulacije portala koji nema informacije - rekao je Tomislav Petrović, koji tokom jučerašnjeg dana nije odgovorio na naše pitanje da li bi porođaj mogao da se desi na Božić. Inače, „djevojka sa sela“ prvobitno je želela da bebu rodi 7. februara, na rođendan svog pokojnog oca, ali, po svemu sudeći, to je nemoguće jer joj je termin krajem januara, ali, kako prenose hrvatski mediji, imajući u vidu učestale kontrakcije, sva je prilika da će se srećni događaj desiti mnogo ranije. Dakle - nije kako je rečeno, već kako je suđeno, a možda je baš suđeno da najpopularnija Hrvatica rodi Srpče na pravoslavni Božić! U svakom slučaju, najbitnije je da sve protekne u redu i da buduća majka i beba budu dobro!

Seve pod lekarskim nadzorom
Podsećanja radi, Severina je u ponedeljak uveče primljena u splitsku bolnicu, a u sredu smo dobili i izjavu njenog lekara koji nam je rekao:
- Severina je u poodmakloj trudnoći i zbog blažih komplikacija i iz predostrožnosti zadržana je u bolnici. Na ordiniranu terapiju njene tegobe su prestale, pa se sa današnjim danom završilo lečenje i dalji boravak je potreban isključivo zbog nadzora i iz preventivnih razloga, kako se komplikacije ne bi ponovo pojavile - rekao je za naš list dr sci. Tomislav Strinić, načelnik Klinike za ženske bolesti i porođaje KBC „Split“.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.