Reklame


U porodičnoj tragediji koja se odigrala sinoć u Batajnici u ubijeni su Stanimir (54) i Predrag Stanišić (30). Njih je kuhinjskim nožem usmrtio rođak Nikola S. (24), koji je uhapšen jutros oko četiri sata posle ponoći u Kruševcu.
Nikola S. (24) uhapšen je rano jutros
U kući u Posavskoj 31 u Batajnici okupili su se rodbina i prijatelji kako bi proslavili rođenje deteta Stanimirovog brata Nenada. Oko 19.30 došlo je do svađe za stolom, a kako bi razrešili problem, učesnici su krenuli ka izlazu. U hodniku, Nikola je najednom potegnuo nož koji je prethodno uzeo iz kuhinje i više puta ubo Stanimira i njegovog sina Predraga.

Pošto su ukućani u šoku shvatili šta se dogodilo, pozvali su hitnu pomoć. Stanimir je omdah prebačen u Dom zdravlja u Batajnici, ali je ubrzo podlegao povredama, a malo potom je i njegov sin Predrag podlegao ubodima u KBC Bežanijska kosa.


Ispred kuće porodice Stanišić okupile su se komšije, a na ulazu kuće mogla se videti velika količina krvi. Neki su sinoćnji događaj povezivali sa tragedijom iz decembra 2010. godine, kad je Nikola zamalo izbegao smrt u svađi u motelu “Sremska noć”, samo nekoliko ulica dalje od njegove kuće, kad je ubijen njegov mlađi brat Pavle.

Pošto je gotovo izmasakrirao svog strica i njegovog sina, Nikola je peške pobegao ulicama Batajnice. On je rano jutros došao u policijsku stanicu, priznao zločin, nakog čega je uhapšen i priveden na saslušanje kod istražnog sudije.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.