Reklame


Jelena Karleuša ne prestaje da šokira - folk pevačica je u nedelju uveče na Tviteru napisala: „God fucked me. That's how hot I am"!
Tim „tvitom" izazvala je burnu reakciju u javnosti, što ju je verovatno motivisalo da se dan kasnije ponovo oglasi na ovoj društvenoj mreži: „Kad jedni drugima kažemo 'Bog te ...', to je psovka/uzrečica. Kad sama sebi kažem isto - to je bogohuljenje?! Nije me on ..., on me sje..."!
Psiholog Aleksandra Janković za Press kaže da je reč o bezuspešnom Jeleninom pokušaju da bude u centru pažnje.

- Karleuša je sva lažna. Ona je prilično banalna kopija onoga što je Madona svojevremeno radila. U pitanju je njen jeftin pokušaj da se upiše na zvezdano nebo kojem realno ne pripada. To mi je zanimljivo u psihološkom smislu jer na bezuspešan način pokušava da bude u centru pažnje. Takođe, zanimljivo mi je što se ona kao bori protiv diskriminacije, a na ovaj način diskriminiše ljude koji veruju u boga - kaže Jankovićeva.
Inače, pevačica je često koketirala sa religijom - na Fejsbuku je postavila fotografiju na kojoj je namontirano njeno lice na lik Isusa Hrista, simulirala je seksualni čin sa krstom, nakon objavljivanja singla „Nova religija" objavila je set fotografija sa anđeoskim krilima na leđima, kao i fotografije na kojima je razapeta na krstu...
A nekada je verovala .... Jelena Karleuša
Kada su njeni fanovi na Božić promenili nazive njenih pesama u „Isusomnija", „Ide Isus oko tebe"..., pevačicin PR tim je naveo da Karleuši imponuje što su njeni obožavaoci kreativni i duhoviti.
„Jeleni izrazito imponuje popularnost na internetu. Njeni obožavaoci su izrazito kreativni, što su potvrdili i na Tviteru, kada su za samo nekoliko sati članovi te mreže preplavili 'tajmlajn' tekstovima njenih pesama izmenjenim na duhovit način", piše u saopštenju PR tima JK.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.