Reklame

Sudbina spojila dve najpopularnije pevačice u regionu
Severina i Ceca

Iako se Svetlana Ražnatović i Severina Vučković ne poznaju, sudbina je, po svemu sudeći, umešala prste kako bi njih dve slavile istog dana!

Naime, Ceca će 22. februara ponovo biti slobodna jer joj ističe kućni zatvor, a Seve bi trebalo tog datuma da se porodi, tako da će dve najpopularnije pevačice u regionu imati razloga za slavlje - razume se, svaka za svoj groš!

Premda su gotovo svi tvrdili da Severina, koja je već mesec i po dana u splitskoj bolnici, treba da rodi dete 7. februara, na rođendan svog pokojnog oca, kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog verenici srpskog biznismena Milana Popovića, njen pravi termin je zapravo 22. februar, tako da ona nije probila rok! Pretpostavlja se da je priča o porođaju 7. februara bila marketinški trik Hrvatice ili pak pokušaj da se zavaraju tragovi, kako mediji ne bi opsedali najslavniju trudnicu na Balkanu. Inače, Milan Popović je za 22. februar rezervisao dva restorana, jedan u Splitu, a drugi u Beogradu jer želi da proslavi dolazak prvenca u obe zemlje. Naime, on i Seve bi trebalo da dobiju sina, kome će dati ime Ivan Aleksandar. Potvrdu ovih informacija pokušali smo da dobijemo od Severininog menadžera Tomislava Petrovića, ali on nam do zaključenja ovog broja nije odgovorio na poruke.
S druge strane, Ceca Ražnatović broji sitno do svog izlaska iz kućnog zatvora, pa nema sumnje da će tada odahnuti i imati razloga za slavlje sa porodicom i prijateljima. Ali, dok će Seve uskoro biti „u pelenama“, Ceca će se posvetiti koncertima širom Evrope, što je nedavno i najavila na društvenoj mreži „tviter“.

Inače, zanimljivo je da Seve (39) i Ceca (38) imaju mnogo toga zajedničkog. Ražnatovićeva je najpopularnija srpska, dok je Vučkovićeva najpopularnija hrvatska pevačica, obe sarađuju sa istim tekstopiscima - Marinom Tucaković i Ljiljom Jorgovanović, Severina je pre nekoliko godina angažovala Zvonka Markovića, koji je godinama kreirao haljine za Cecu.
Ceca ima kuću na Kipru, kao i Severinin životni pratilac Milan. Dakle, putevi su im se već ukrstili, samo je pitanje kada će se njih dve konačno i upoznati!
 
Svi pogađaju datum Sevkinog porođaja!
Splitom kruže razne priče vezane za Severinin porođaj. Jedna neimenovana medicinska sestra navodno tvrdi da se pevačica odavno porodila, ali da su se medicinari obavezali na ćutanje. Druga sestra tvrdi da je beba u inkubatoru. Hercegovački portal „boboska.com“ pak piše da je Vučkovićeva juče rodila sina... S druge strane, pevačicina PR služba je pre nekoliko dana saopštila da ona tek očekuje porođaj.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.