Reklame


Ipak najšokantnije su fotografije 14-satnog heroinskog orgijanja na kojima se vidi potpuno iscrpljena i mršava Anđelina kako strpljivo čeka da joj se pripremi špric heroina


NJUJORK- Nekadašnji prijatelj Anđeline Džoli Endrju Morton koji je trebalo da napiše njenu autorizovanu biografiju odlučio se da pođe svojim putem te o njoj objavi samostalnu knjigu 
 
Za promociju knjige koja je već štampana u 150.00 primjeraka prodao je magazinu Stars osam fotografija glumice koje su 1999. godine snimljene tokom višesatne heroinske seanse, kao i fotografije u sado-mazo pozama u kojima glumica na sebi nema ništa osim crnih PVC traka koji su u obliku krsta prilepljene na njene grudi preko bradavica, ogrlicom za pse oko vrata i cigaretom u ustima, prenosi Jutarnji list.
 
Na ostalim fotografijama takođe je gola, uglavnom samo s kaubojskim šeširom na glavi ili trakom na ustima. Ipak  najšokantnije su fotografije 14-satnog heroinskog orgijanja na kojima se vidi potpuno iscrpljena i mršava Anđelina kako strpljivo čeka da joj se pripremi špric heroina.
 
Izgubila nevinost sa 14
 
Objavljene fotografije zgranule su američku javnost koja je na Anđelinu gledala kao na svojevrsnu sveticu iako se znalo da to baš i nije.

Autor bigrafije ‘Angelina: An Unauthorized Biography’ kaže da će u knjizi koja će izaći za oko mesec dana o popularnoj glumici i majci šestoro dece izaći još niz šokantnih pojedinosti poput one da je na svoj polni organ istetovirala ime Bilija Boba Tortona ili da je nevinost izgubila sa samo četrnaest godina.



0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.