Reklame


Folkerkini branioci dostavili su sudu dokument u kojem su navedeni njeni mesečni prihodi

Mala joj plata, jadnica...


Sve na videlo.
NUNS Centar za istraživačko novinarstvo (CINS) i regionalna istraživačka organizacija Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) objavili su više od pedeset dokumenata na tri stotine i kusur strana o hapšenjima, pritvoru, zapleni oružja, priznanju krivice, hipotekama na kuću Svetlane Ražnatović, a u dokumentaciji su i izveštaj SBPOK, dokumentacija o njenim preduzećima, interna dokumenta FK Obilić, kontrolni izveštaji Narodne banke...
 
Između ostalog, navedeno je da je pevačica samo pet dana pre ubistva Zorana Đinđića sklopila s Komercijalnom bankom ugovor o kreditu za izgradnju dela fudbalskog stadiona Obilića na iznos od 9,7 miliona dinara. Već 17. marta uhapšena je u policijskog akciji „Sablja“. Pošto nije vratila celokupan kredit u roku od 12 meseci, Apelacioni sud u Beogradu doneo je u maju 2011. godine presudu da mora da vrati još 900.000 dinara.
 
Inače, prema dokumentu koji su sudu dostavili Cecini branioci, njeni mesečni prihodi iznose oko 3.000 evra. U spisima koje su CINS i OCCRP objavili navodi se da je folkerkina sestra Lidija Ocokoljić vlasnik kompanije „Ceca mjuzik“, u okviru koje je i muzički studio.
 
Zabeleženo je da je pomenuta firma u 2010. godini imala prihod od 300.000 evra, što je sedam puta više nego u 2009, kad su poslovali s gubitkom od 20.000 evra.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.