Reklame


Pre nego što je zadobila povrede, devojka posećivala niz internet sajtova na kojima se govorilo o napadima kiselinom

Britanka Naomi Oni, kiselina, sprženo lice
Devojka se potpuno upropastila
LONDON - Stravično.
Britanka Naomi Oni (20) iz Dagenhama u Stratfordu, koja tvrdi da ju je krajem prošle godine nepoznata osoba napala kiselinom i spržila joj lice, glavu, ruke i noge, zapravo je samu sebe polila opasnim hemijskim sredstvom. To su obelodanili policajci koji su pretražujući njen računar otkrili da je, pre nego što je zadobila povrede, devojka posećivala niz internet sajtova na kojima se govorilo o napadima kiselinom.

Naomi je mesec dana provela u bolnici zbog stravičnih opekotina od kiseline. Ostala je bez delova kože, kose i trepavica, a tvrdila je da ju je neko napao dok se vraćala kući s posla. Njena porodica sve vreme se nadala da će policajci brzo pronaći napadače, ali detektivi su onda otkrili da se Naomi mnogo pre navodnog napada široko informisala o napadima kiselinom, zbog čega su posumnjali da je povredila samu sebe.

Njena porodica smatra da su takve tvrdnje besmislene i da bi policija trebalo da traži prave prestupnike.
Naomi Oni pre kiselineNaomi Oni pre kiseline
Foto-model joj bio idol

Policija je tokom istrage otkrila da je Naomi u svom kompjuteru čak imala i podatke o Kejti Pajper, bivšem foto-modelu, koja je preživela napad kiselinom 2008, a onda pokrenula kampanju za borbu protiv takvih nasilnih činova. Zato sumnjaju da joj je Pajperova na neki iskrivljen način bila uzor.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.