Reklame


Nakon što je književnik Zoran Ćirić izjavio da su honorari za glumce u predstavi „Konstantin“ masni, oni koji učestvuju u ovom projektu nisu želeli da govore o novcu koji bi trebalo da zarade. Glumica Tamara Dragičević smatra da Ćirić ima neki svoj lični problem.

Tamara Dragičević i Petar Benčin
Tamara Dragičević i Petar Benčin
- Vi hoćete da vam kažem koliki mi je honorar? Smešno je da se priča o tome. Ja čoveka ne poznajem i ne znam odakle mu pravo da iznosi neistine. Uostalom, nije ni bitno da li je istina ili nije. To je njegov lični problem, koji nas glumce ne zanima. Poziv za predstavu sam dobila od Juga Radivojevića. Mi smo zajedno radili tri projekta i on mi je bio asistent na fakultetu. Predstava je fenomenalna, što ćete i videti - priča Dragičevićeva, ali ne želi da komentariše spornih 19 miliona dinara namenjenih za realizaciju ovog projekta.

- Ja se u politiku ne razumem, tako da to ne želim da komentarišem - kaže glumica. Lik Konstantina iz mlađih dana igra Petar Benčin, koji je u razgovoru bio kratak.

- Spremamo predstavu, imamo sastanak. Ne mogu da pričam, zvaću vas posle - rekao je Petar, ali njegov poziv do zaključenja broja nismo primili. U nameri da kontaktiramo sa Ivanom Vukovićem, direktorom Narodnog pozorišta u Nišu, dobili smo sekretaricu, koja je bila veoma neprijatna.

- Kakve veze mi imamo sa umiranjem dece, sve ste već objavili, šta će vam direktor. Mi smo ovde u gužvi! Je l‘ vi znate kakvog je gabarita predstava i koliko ima obaveza?! Nemam vremena da pričam s vama, nemam vremena da dišem. Sami nađite direktora!
 
Kostić: Odustao sam od predstave zbog upale pluća!
Glumac Vuk Kostić prvobitno je trebalo da glumi Konstantina iz mlađih dana, međutim, kako je dobio upalu pluća, zamenio ga je Petar Benčin.
- Ja sam imao upalu pluća, prvo sam ležao, a onda se sve vratilo. Zbog toga sam zamenjen u predstavi - objasnio je Kostić.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.