Reklame


rpska radikalna stranka organizovala je danas, povodom 10 godina boravka svog lidera Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu, skup sa kojeg je poručeno da je Šešelj nevin i da treba da bude oslobodjen
Šešelj je nevin, odmah da bude oslobođen
Na skupu u Domu sindikata istaknuto je i da se SRS nikad neće odreći srpskog nacionalizma, Srbije, niti Kosova i Metohije.
    Potpredsednik stranke Nemanja Šarović poručio je da zatvaranjem Šešelja SAD, vodeće zemlje EU i "njihove sluge u Srbiji", nisu uspele da obezglave i unište SRS.
    Šarovic je rekao da su mnogi političari koristili "žrtvovanje Vojislava Šešelja" za svoju političku promociju, a "potom prodali veru za večeru za Judinih 30 srebrnjaka".
    Prema njegovim rečima, u prethodnih 10 godina u Srbiji se promenilo više režima, ali su svi Srbiju vodili "u pogrešnom pravcu", jer su svi, od Đinđića do današnjih vlasti "ispunjavali naloge EU".
    Pravni savetnik Šešelja i potpredsednik radikala Zoran Krasić ukazao je da je Šešelj nevin, da u su mu u Hagu sva prava uskraćena".
    Nakon skupa u Domu sindikata simpatizeri SRS krenuli su u protestnu šetnju Dečanskom ulicom do Skupštine Srbije, pa Beogradskom ulicom do Slavije i Terazijama do zgrade Predsedništva.
    Kolona je stala ispred Predsedništva na nekoliko minuta gde su simpatizeri i pristalice zviždali i uzvikivali "Tomo, ustašo", "Ne damo Kosovo", "Srbiju si izdao" i "Vojo slobodo".
    Tokom protestne šetnje nije bilo incidenata na ulicama Beograda.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.