Reklame


Poznata pevačacica ne planira da se vraća u Austaliju izgleda da je za nju bolje u Srbiji!

Bolje da  žulja nego da su stare: Tanja Savić
Tanja Savić | Foto: Dušan Milenković
- Nisam od onih koji brinu tuđe brige i bave se tuđim problemima. Jednostavno se ne zamaram takvim stvarima. Posle ovoliko godina na javnoj sceni, naučila sam kako je najbolje da svako gleda svoj život i sebe. Čak i da imam probleme, sigurno o njima ne bih govorila u javnosti, već bih se trudila da ih rešim, s druge strane ako bih saznala da neko drugi ima problema, pokušala bih da mu pomognem, ali se ne bih bavila izmišljanjem neistina. To nikada neću uspeti da razumem. Ipak moram da naglasim kako nije tačno da je moj brak bio u krizi, niti je to sada slučaj - rekla je Tanja Savić za "Story",povodom priča da joj je brak u velikoj krizi
Osim toga, dodala je da traži savršen dom u Srbiji, kao i da ne želi da se vrati u Australiju.
- Ovoga puta došla sam sama kako bih svojoj porodici pronašla adekvatno mesto za život. To je ipak obaveza koja zahteva dosta vremena i ne bi bilo jednostavno da tražim idealan stan i istovremeno čuvam decu." kaže Tanja koja će se sa svojim najvoljenijima najverovatnije nastaniti u beogradskom naselju Bežanijska kosa.
Maksim i Đorđe će sa Tanjinim suprugom Dušanom doći u Beograd čim Tanja bude pronašla idealnu kuću. Iako joj je, kako kaže, u Australiji bilo lepo, ona voli Srbiju i želela bi da tu ostane.
- Volela bih da u Srbiji živim do kraja života, ali je sasvim sigurno da se u Australiju neću vraćati u skorije vreme - rekla je pevačica.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.