Reklame


Ne prođe ni dan da se u javnosti ne pojave novi detalji o slučaju Oskara Pistorijusa, a najnovije šokantne otužbe govore da je čuveni atletičar ubio svoju devojku Rivu Stenkamp, jer je otkrio da je ona trudna sa bivšim dečkom!
Šokantni obrt: Pistorijus ubio devojku, jer je bila trudna sa bivšim dečkom!!
Američki časopis "Nešnl inkvajerer", pozivajući se na dobro obaveštene izvore, tvrdi kako je lepa manekenka rekla Pistorijusu da je trudna, što je kod njega izazvalo napad bijesa i ljubomore, jer je navodno verovao kako se radi o detetu njenog bivšeg dečka, ragbiste Fransoe Haugarda.
Citirajući izvore iz policije, "Inkvajerer" tvrdi da je Stenkamp održavala kontakt sa svojim bivšim dečkom, pa je Pistorijus podivljao kada je shvatio da se s Haugardom i dalje dopisuje preko interneta.
Tužilaštvo u Pretoriji saopštilo je u ponedeljak da je Pistorijus pušten uz kauciju da se brani sa slobode.
Južnoafrički paraolimpijac je optužen da je sa predumišljajem ubio svoju devojku 14. februara. Odbrana Pistorijasa tvrdi da je on nenamerno ispalio smrtonosne hice u devojku, misleći od nje da je provalnik. Pistorijus je u petak pušten uz kauciju od 110.000 dolara da se brani sa slobode. Suđenje Pistorijusu nastavlja se četvrtog juna.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.