Reklame


Nikola Simić uživao u izvođenju kabarea „Beograd u jednom pravcu“, a posebno dok je gledao plesnu tačku atraktivnih razgolićenih balerina

Nikola Simić, Pantić, kabare Beograd u jednom pravcu
Šta bi tek bilo da je Nikola skinuo naočare
Baš mu bilo vruće u februaru.
Legendarni glumac Nikola Simić pojavio se krajem protekle nedelje na prestoničkom splavu „Plej“ kako bi prisustvovao izvođenju kabaretske predstave „Beograd u jednom pravcu“, čiji su domaćini Dragan Vujić Vujke i baletska grupa Milana Gromilića.

Simić je na splav ušao nešto pre početka predstave, a njegovo pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju, s obzirom na to da se već duže nije pojavljivao na javnim dešavanjima. Uživao je u svakom segmentu kabarea, a ponajviše u plesu razgolićenih balerina, koje su igrale tik ispred njega. Pauzu je iskoristio kako bi razgovarao s mlađim kolegom Markom Živićem, ali i domaćinima kabarea.

U plesnim bravurama Gromilića, njegove supruge i ostatka baletske trupe, ali i sjajnim Vujketovim skečevima, uživali su, između ostalih, i Dragi i Aleksa Jelić iz Ju grupe. Publika će popularni komad moći ponovo da vidi 20. i 28. februara.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.