Reklame


Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svom stilu opisala predstojeći meč „kockastih“ i Srbije u Zagrebu

Vedrana Rudan, Retardirana Naša, Hrvatska, Srbija, kvalifikacije, utakmica
Svaka joj na mestu.
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svom stilu prokomentarisala je jagmu za kartama za meč između fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije koja vlada u „lijepoj njihovoj“:

„Da nas nema, ne bi nas trebalo izmisliti. Kad nas već ima, trebalo bi nas pobiti. Čitava je Hrvatska u sredu bila na nogama jer se krenulo s prodajom ulaznica za ‘epski dvoboj’. U Zagrebu će, zaboravila sam datum, opet zaratiti ‘Srbija’ i ‘Hrvatska’. Zbog toga su diljem Usrane Naše dečki, uglavnom dečki, i poneka cura na minus sto satima čekali da bi kupili ulaznicu.

‘Sve za Hrvatsku’, rekao je bezimeni dečko i bi direktno lansiran na HTV. Ko je ta ‘Srbija’ s kojom mi, bez mene, molim, za koju nedelju krećemo u rat? Ko je ‘Hrvatska’ koja će nas, bez mene, molim, u ratu koji Retardirana Naša očekuje sa ogromnom kvrgom među nogama odbraniti od mrske nam i premrske ‘Srbije’? Na obe strane biće 11 u zlatu plaćenih mišićavih robova koji će trčati za komadom kože. Iz lože će ih gledati njihovi vlasnici, kriminalci svih profila. S njima će, valjda, biti i političari koje ovi plaćaju.“

(S. R.)

Hrvati hoće krv

„Građani Retardirane Naše žele krv, ne golove. Jebeš hleb, jebeš školu, jebeš posao, jebeš budućnost, jebeš zdravlje, jebeš istinu.

Koliko je sve ‘rizično’ govori i podatak da je trener ‘Srba’ zatražio od nekog svog roba da potpiše kako će ‘pljeskati’ hrvatskoj himni? Himni se aplaudira?“

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.