Reklame


Nakon što su rezultati DNK analize pokazali da nije otac maloletnog Dobrić N., poznati menadžer i bivši direkor „Pinka BiH“ u Banjaluci Miša Dobrić (49) odlučio je da podigne optužnicu protiv majke deteta, starlete Branke Knežević (38)!

Branka Knežević
Čije je dete?: Branka Knežević | Foto: Playboy
Ovu informaciju za „Alo!“ je potvrdio advokat Miljan Karličić, koji će u procesu zastupati Dobrića.

- U moju kancelariju došao je gospodin Miša Dobrić, koji mi je predočio ceo slučaj koji se odnosi na priznanje očinstva nad maloletnim detetom Dobrić N. Kod sebe je imao svu potrebnu dokumentaciju. Na osnovu njegove izjave i dokumenata pokrenuo sam parnični postupak protiv Branke Knežević - kaže poznati advokat.

- Uvidom u papirologiju i DNK analize jasno se vidi da moj klijent nije otac pomenutog deteta i da mu je na najbrutalniji način nanesena moralna, duševna i materijalna šteta. Inače, u ovom slučaju ima elemenata krivične odgovornosti u kontekstu prevare i tome sličnog. Posebno je brutalan svojevrstan čin zloupotrebe deteta.
Presavio tabak: Dobrić sa suprugom Nelom
Presavio tabak: Dobrić sa suprugom Nelom
Takođe ćemo razmotriti i pitanje naknade marerijalne i nematerijalne štete, kao i aspekt povrede prava ličnosti više osoba. Povodom ovog slučaja, a tiče se maloletnog deteta i njegove majke Branke Knežević, očekujemo i reakciju Centra za socijalni rad - rekao je za naš list advokat Karličić.

Iako smo u više navrata pokušavali da dođemo do komentara Branke Knežević i po njenom zahtevu poslali pitanja njenoj PR službi, do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovore.

- Branka ne želi da komentariše svoj privatni život - bila je izjava koja nam je data u PR službi.
„Nemoguća misija“ je proslavila Kneževićevu
„Nemoguća misija“ je proslavila Kneževićevu
Podsećanja radi, Dobrićeva supruga Nela je za naš list dala ekskluzivnu ispovest u kojoj je ispričala da je Branka Knežević prevarila njenog supruga i da ga je uverila da je otac njenog deteta. Nakon što je godinama plaćao alimentaciju ženi koja se proslavila kada je raširila noge pred premijerom Srbije Ivicom Dačićem u „Nemogućoj misiji“, Dobrić je odlučio da uradi DNK test, koji je pokazao da dete nije njegovo.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.