Reklame


Naslednica Formule 1 svesna je grešaka Džejsa Ratlendama, koji je kao broker prodavao kokain

Tamara Eklston
Tamara Eklston, naslednica carstva Formule 1, verila se za dilera kokaina?! 
Naime, Džejs Ratlendom (31), koji je Eklstonovu zaprosio u Dubaiju, zabranjeno je da radi kao broker u Londonu jer je uhvaćen na delu kako pokušava da proda kokain novinaru dnevnih novina Sandej.

Novinar je analizirao paket koji je tada Ratlend prodao njihovom novinaru i u laboratoriji je potvrđeno da je u pitanju kokain, a Ratlend to nije hteo ni da demantuje ni da potvrdi.

Čak postoje i snimci da se broker sastajao sa Džesi Volas, zvezdom "Istendersa", i to na parkingu "Rojal Ouka" u Lutonu, mada je zvezda demantovala da je ikada kupovala drogu od Ratlenda.

"On je moj bivši dečko i poznajem ga godinama. Ne znam čime se bavi. Nikada nisam kupovala drogu od njega", branila se Volasova.

Međutim, Tamara je svesna Ratlendovih grešaka iz mladosti i veruje da se broker promenio i da svima treba dati drugu šansu.

"Ona samo želi da bude zaljubljena, želi da bude srećna i veruje da ljudima treba pružiti drugu šansu", rekao je izvor blizak Eklstonovoj.

Ratlend je otpušten s posla u Dojče banci, najuren je i iz londonskog Sitija, gde mu je na godinu dana zabranjeno da radi, zbog toga što je poslovao bez "poštenja i integriteta", a "Fajnenšl servis autoriti" ga je kaznio sa 160.000 funti zbog nedostatka poštenja i integriteta, ali je kazna smanjena na 30.000 zbog Ratlendove bolesti, koja mu je navodno onemogućavala da se bavi poslom, ali se ne zna od čega boluje.

Tamar Eklston i Džejs Ratlend verili su se sedam meseci posle Tamarinog raskida sa biznismenom Omarom Kijamijem (41) jer je Omar uhvaćen na seksi snimku.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.