Reklame


Lidija Kostić (63), supruga bivšeg direktora DIN-a i nekadašnjeg gradonačelnika Niša Smiljka Kostića, poginula je u nedelju uveče nesrećnim slučajem nakon pada na stepeništu porodične kuće u Žitorađi.
- Komšinica je zvonila a Lidija je pošla da joj otvori vrata. Izgubila je kontrolu i pala niz stepenice. Došao je lekar iz Žitorađe, nije davala znake života, pozvali su Hitnu pomoć, dovezli su je odmah na Neurohiruršku kliniku u Niš. Ali, sve je bilo bezuspešno, preminula je odmah nakon pada na stepeništu. Moja supruga je bila veliki čovek. Kada sam hapšen i proganjan, ona je sačuvala porodicu - kaže Kostić za "Blic". 

Očevidac ove nesvakidašnje nesreće, Slavica Filipović, inače rođaka Kostića, kaže da je Lidija pala na glavu.


- Nisam u tom momentu mogla ni da zamislim da je toliko ozbiljno. Pošto je kapija bila zaključana otrčala sam do komšije i zajedno smo preskočili ogradu. Zatekli smo je nepomičnu, a krv joj je curila iz nosa. Povrede glave su bile vidljive - priča Slavica i naglašava da se u kući u tim trenucima nalazio i njen suprug Smiljko, koji je istrčao napolje čim je čuo da se nešto dešava ispred.

U Žitorađi su Lidiju znali kao skromnu i vrednu ženu, spremnu da pomogne komšijama i svojim sugrađanima kad god zatreba.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.