Reklame


Kako prenosi televizija Al Džazira, oko 15 časova po lokalnom vremenu, dva lovca britanskog ratnog vazduhoplovstva izveli su bombardovanje položaja sirijske vojske, 20 kilometara severno od grada Hamah.
Kako Al Džazira izveštava, bombardovani su položaji sirijske PVO, ali prema izveštajima sirijskog vojnog vrha nema ljudskih, a ni tehničkih gubitaka jer je bio u pitanju lažni položaj, sa maketama raketa.

16 коментара:

  1. Dao Bog da i vas neko saspe bombama.... govna jedna britanska!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Sini munjo, udri grome!
    Osvetli im kuću!

    ОдговориИзбриши
  3. Znamo svi da Englezi i dalje vuku konce i ako nemaju vise kolonije,oni su isplanirali sve do sada pa cak i bombardobanje Srbije a ostali su samo piuni!!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. the boog is one (Allahu Akbar ) Thanks Amerika ,Britain,France, Albania

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. jebo te alah u dupe djubre otpadnicko

      Избриши
    2. Cuj the boog,hahahahhahaha

      Избриши
    3. Allahu SNACKbar ;) Jebo te ker krvavi u supak,uzmi malo slanine i gricni malo svinjetine pa ces vidjeti sta je zivot...

      Избриши
  5. sto ne udare na rusiju....?lako je slabijeg od sebe tuci

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. udarice pre ili kasnije ali se ishod tog rata vec unapred zna

      Избриши
    2. Popusice ...

      Избриши
    3. Pa logicno da ce popusiti...Nemaju oni blagog kurca sta ih ceka.A i picke su znaju tuci samo avionima,helikopterima i onim bespilotnim letjelicama.Ne smiju picke nogom krociti jebo im ti mater pa da napadnu Monako ne bi nogom stali u drzavu :)

      Избриши
  6. pa videli ste da Engleze kolju po Londonu njihovi jadni muslimani he he he

    ОдговориИзбриши
  7. nije tu u pitanju nikakva fora oko veroispovesti, vec oko nafte i energetskih izvora. Englezi bili i ostali govna, a ovaj siptar koji zahvaljuje Albaniji neka se jebe malo i nek se tera u tri lepe ...

    ОдговориИзбриши
  8. Ko jos slusa sta shipac prica. Slusamo samo ljude. Svetski problem ce biti resen onog trenutka kada neko ili nesto rasturi Britaniju u paramparcad, jer sva planirana zla crpe ideje iz te ogavne Britanske "imperije",ostale vlade, Amerike (zemlje poznate po najvecem i prvom genocidu izvrsenom nad starosedeocima)Francuske(impotentne i nabedjenje "sile")su samo "egzekutori" Britanske Krune. Albanija? Predeo nastanjen vecinom neandertalcima, o sadasnjem prostoru Kosova i da ne pricam. Dovoljan je samo pogled na te fizionomije(kratke noge,dug trup,lica kao genetski modifikovan krompir,vonj loja..)pa vam je jasno kom zivotinjsko0m svetu pripadaju .Evolucija se gadno poigrala sa tom"sortom" polucoveka. (da ne vredjam majmune kao visi,inteligntniji i svrsishodniji oblik zivota).Svaki shipac treba da se zapita samo nad jednim pitanjem- Imate li muda da stanete Srbima na crtu 1 na 1?? "Pokrovitelji" su vec obrnuli kintu,trebacete im k'o Berlinski zid.. a onda-ostajete sami.K'o govance na snegu! Uskoro,bagro..uskoro!!!!!!

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.