Reklame

Uznemirujuće pismo u kojem je nepoznata osoba izvređala autističnog dečaka, šokiralo je njegovu porodicu i pojedine susede iz kanadskog grada Njukasl.
(FOTO) Pismo koje je šokiralo Kanađane: Ubijte dete ili idite u šumu!
Kako prenosi Hafington post, pismo je stiglo na adresu bake trinaestogodišnjeg dečaka Maksa. U pismu, koje je šokiralo Kanadu, piše da je autistični dečak inače nepristojna, retardirana i grozna osoba koja se stalno dere i ne da mira susedima.
U pismu koje je potpisano sa "pobesnela majka" dalje piše da su plakanje dece, muzika i lajanje pasa normalnizvuci, dok buka koju proizvodi Maks nije normalna.
"Pobesnela majka" piše da niko nikada neće brinuti o autističnom dečaku, da ga niko neće zaposliti, niti će se bilo koja devojka udati za njega.
"Mislim da biste trebali da mu uzmete sve 'neretardirane' delove tela koje poseduje i donirate ih u naučne svrhe", piše u pismu. 
"Pobesnela majka" dodaje da je za roditelje najbolje da se isele iz naselja, kupe prikolicu u šumi da tamo žive sa divljim, životinjskim detetom.
Pismo završava rečenicom  da dete "eutanaziraju ili da se odsele".
Maksova majka Karla Bigli (slika gore) sa suzama u očima je čitala pismo tokom intervjua za "Sitinjuz", a posebno ju je potresao deo u kojem traže da "eutanazira sina".
PismoPismo
Izvor: Pressonline/Huffington post

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.