Reklame


Kin je prvo stolicom udarila Zou u glavu i onesvestila je, da bi zatim uzela kuhinjski nož, polomljenu pivsku flašu, makaze i raskomadala telo svoje drugarice

kineska policija, foto rojters

NANDAN - Kin, 13-togodišnja učenica iz Kine, odsekla je glavu svojoj školskoj drugarici Zou, a zatim masakrirala njeno telo jer je Zou bila lepša od nje. 

Kin je postala ljubomorna i zamrzela je Zou jer je smatrala da je lepša i mršavija od nje. Kin je takođe smetalo to što su njihovi drugovi iz razreda češće hteli da se igraju sa Zou.

Jednog dana, posle škole, Kin je pozvala Zou kod sebe kući, posle škole, da se igraju. Tokom gledanja njihove omiljene serije Kin je uzela drvenu stolicu i udarila Zoi u glavu, onesvestivši je.
Zbog straha da će Zou reći učiteljici i njihovim roditeljima šta se dogodilo, Kin je uzela kuhinjski nož, polomljenu pivsku flašu, makaze i raskomadala telo svoje drugarice.

Kin je isekla Zouinu glavu i ruke, stavila ih u plastičnu kesu i očistila krv sa mesta zločina.

Policija je, nakon uviđaja, utvrdila da se radi o ubistvu. Zbog toga što je Kin maloletna ne može biti osuđena, već će morati da ide na trogodišnju rehabilitaciju.

Zouini roditelji podneli su tužbu i zahtevaju ukupno 108 hiljada juana što je oko 13.500 evra.
chinadaily.com

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.