Reklame


Muškarac Ismet Feković (64) i maloletni M. A. (15) su ispali juče iz čamca u reku Savu, u Beogradu i utopili se. Kako saznajemo, dečak A. M. je sin Jasmine Mitrović Marić,savetnice predsednika Tomislava Nikolića. Potraga za nestalim osobama nastavljena je jutros.
Nastavljena potraga za sinom savetnice predsednika Nikolića
Muškarac i dečak su plovili Savom i sakupljali drva. Kako prenose Naše novine, čamac se prevrnuo jer je bio pretovaren drvima, a A.M. i Ismet Feković  su u trenutku nestali u talasima hladne reke. 
Prema rečima očevidaca, sve se odigralo veoma brzo i niko nije stigao da im pomogne. Tragedija se dogodila kod brodogradilišta Brodotehnika, nedaleko od Obrenovačkog puta. Dečak je bio u vikendici svojih roditelja i pretpostavlja se da je hteo da pomogne komšiji da preveze drva sa druge obale reke.
On je često dolazio u ovaj deo grada, jer tu ima vikendicu, a Ismet Feković  je živeo u blizini. Komšije, koji su bili vidno potreseni zbog tragedije, imale su samo reči hvale za tragično nastradalog mladića.
Pripadnici rečne policije i Žandarmerije brzo su stigli na mesto tragedije, čamac su ubrzo pronašli ali ne i tela utopljenika.  U policiji su istakli da ne mogu zvanično da potvrde da li su se osobe udavile, pošto će se akcija potrage rečne policije nastaviti. 
Vest o tragediji sina, potresla je porodicu Jasmine Marić i sve u Predsedništvu. 
- Koleginica Marić se nalazi u veoma teškom stanju. Odbija da prihvati mogućnost da je njen sin mrtav i nada se da će ga policija pronaći živog. Pošto su joj iz policije rekli da su pronašli čamac sa drvima i da se on nije prevrnuo, ona veruje da je njen sin pristao na obali, ali da je vetar otkačio usidren čamac i da se on sam odvezao. Veoma joj je teško i trudimo se da budemo uz nju u ovim teškim trenucima- kažu za Naše novine u Predsedništvu. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.