Reklame


Brojni prijatelji, kolege i bliski saradnici sećaju se Pajčinke, koju je ubio dečko Filip Kapisoda

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda, godišnjica smrti, tri godine od smrti

Vreme ne leči rane.
Danas se navršavaju tri godine otkako je Kseniju Pajčin ubio dečko Filip Kapisoda, koji je potom i sebi presudio. Njena porodica, prijatelji, kolege i mnogobrojni fanovi i dalje ne mogu da se pomire s činjenicom da je više nema. Oni će se okupiti danas u 13 sati na Novom groblju i dati joj trogodišnji pomen.

Ksenijin stan u kom je ubijena na Voždovcu nije taknut. Ni njena majka Ljubica Kostić ne odlazi tamo pošto neće da se seća kobne noći, ali ga neće ni prodati jer je to uspomena na njenu mezimicu. Ljubica i dalje ne želi da komunicira sa novinarima.

MC Stojan: Bila je veliki čovek

- Ksenija je bila veliki čovek. Mnogo mi je pomogla u karijeri, snimili smo duetsku pesmu kada sam bio anoniman i to pokazuje da je imala dobru dušu. Bilo mi je teško zbog njene smrti i trebalo mi je vremena da se oporavim. Kseniji sam i pesmu posvetio. Čuo sam šta se desilo sa njenim grobom. Katastrofa i užas! Nikada je neću zaboraviti i zauvek će ostati u mom srcu.

Bane Dević: Mnogo mi nedostaje


- Ništa ne može da se promeni, osećam se isto kao i pre tri godine. Moja tuga, moja stvar... Nedostaje mi Ksenija i fizički i psihički! Fale mi naši beskrajno dugi razgovori, poruke, sitnice, sve. Više ništa ne može da se uradi.

Danijel Alibabić: Svakog dana mislim na nju


- Skoro svaki dan razmišljam o njoj i osećam kao da je tu. Svaki čas očekujem neki dugometražni SMS. Mnogo mi nedostaje i dok sam živ trudiću se da se Ksenija ne zaboravi. Što se tiče oskrnavljenog groba, to se davno desilo. Sada je sve na svom mestu.

Vanesa Šokčić: I dalje treba emitovati njene pesme


- Žao mi je što neću prisustvovati pomenu jer ću biti van Beograda. Krivo mi je što narod počinje da zaboravlja drage ljude kao što su Ksenija i Luis. Trebalo bi da televizije povremeno emituju njihove pesme. Nisam čula da je Ksenijin grob oskrnavljen, ali ako i dalje postoji takav vandalizam, onda stvarno nemam reči.

Danijel Pavlović: Nije bilo lepše devojke od nje


- I dan-danas ne mogu da verujem da je nema. Ona je bila najlepša, divna, dobra i pametna devojka. Stalno je se sećam jer ona je bila deo naših života. I posle tri godine velika tragedija ne može da se zaboravi. Za grob nemam komentar, strašno! Ne razumem kakav čovek moraš da budeš da bi tako nešto mogao da uradiš?! Neka Bog oprosti takvima.

0 коментара:

Постави коментар