Reklame

Nasilnici danima maltretirali nedužnog đaka u Kostolcu. Privedeni osumnjičeni Nikola S. (19) i Mladen K. (19). Terali učenika da im plaća račune u kafiću, a kasnije i sami uzimali novac iz njegovog novčanika.

DRAMA u Kostolcu! Bahati mladići iz ovog grada, njih dvojica Nikola S. (19) i Mladen K. (19), uhapšeni su zbog nasilja i iznude, koje su izvršili nad jednim učenikom kostolačke Tehničke škole „Nikola Tesla“. Osumnjičeni su duže vreme maltretirali đaka, primoravajući ga da im plaća pića po kafićima u Kostolcu, da bi se jednog dana iživljavali nad njim, batinajući ga punih šest časova. Da nesreća bude veća, pobrinuli su se tako što su ovu jezivu scenu snimili svojim mobilnim telefonima.
Kako navode u Policijskoj upravi Požarevac, sve je počelo nedavno, kada su nasilnici učeniku, čije se ime ne navodi, počeli da traže novac, koji su kasnije i sami uzimali iz njegovog novčanika.
- Vrhunac ovog nasilja desio se 18. marta, kada su nasilnici ušli u iznajmljeni stan svoje žrtve u Kostolcu, vređali ga i tražili da im preda sav novac koji ima kod sebe - kažu u policiji. - Pritom su ga udarali rukama i nogama po glavi i telu, a zatim i kaišem koji su skinuli sa njegovih pantalona. Ovo fizičko zlostavljanje trajalo je oko šest sati, a ceo njegov tok nasilnici su snimali mobilnim telefonima.
Sutradan je pretučeni učenik, u pratnji svog oca, ovaj slučaj prijavio policiji. Dvojica napadača pronađena su i uhapšena istog dana i predata istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.