Reklame


Posle burnog razlaza sa Radmilom Manojlović, mnogi su pomislili da će Milan Stanković dugo patiti i samovati, no mladog pevača je sunce ogrejalo pre proleća, i to u naručju jedne zgodne plavuše! Prema saznanjima „Alo!“, to je Tamara Stojimirov, voditeljka Televizije „Svet plus info“.

Kako smo saznali od izvora bliskog pop pevaču, oni se ne kriju, često izlaze, a zvanično su vezu obelodanili na rođendanu Baneta Jankovića.
Nazdravili novoj  vezi: Milan i Tamara
Nazdravili novoj vezi: Milan i Tamara | Foto: Nemanja Kostić
- Milan i Tamara se poznaju nekoliko godina i bili su dobri prijatelji, sarađivali su jer ona radi kao voditeljka, pa je gostovao kod nje. Nakon raskida sa Radom, počeli su sve češće da se druže i zaiskrile su u jednom trenutku varnice među njima. Neko vreme su se pomalo suzdržavali, a onda su odlučili da ipak ne kriju emocije. Sve češće mogu da se vide u provodu. Pre dve nedelje, na nastupu Vesne Zmijanac u jednoj kafani, baš su se opustili, pa su poljupci prštali na sve strane. Da su zajedno, potvrdili su i na rođendanu zajedničkog prijatelja Baneta Jankovića. Svi prisutni su tada shvatili da su emocije među njima jake. Tamara insistira da se njihova veza koliko-toliko sačuva od medija, bar neko vreme, dok je još svež Milanov raskid sa Radom jer se još diže prašina oko toga. Slatki su zajedno! - rekao nam je izvor blizak Stankoviću.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.