Reklame

Devojčica u Velikom Gradištu preminula nakon pada sa motora koji je vozio njen dečko. Bežali od njenog oca, koji se protivio vezi Marije M. (14) i Marka Đ. (17)
 Mesto nesreće kod restorana u Velikom Gradištu
Mesto nesreće kod restorana u Velikom Gradištu

MARIJA M. (14) iz Velikog Gradišta podlegla je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u vikend-naselju Beli bagrem, nakon pada sa motocikla, kojim je upravljo maloletni Marko Đ. (17) iz Desina. Ova nesreća dogodila se 17. juna, pola sata nakon ponoći, a tregadiji je prethodila jurnjava sa automobilom devojčicinog oca Dragoslava M. (48), koji je želeo da spreči njihovu emotivnu vezu.
- Motocikl je išao prebrzo, jer je Marko Đ. bežao od automobila „pežo“, koji je vozio otac nastradale devojčice. On je sve vreme išao za njima, želeći da ih zaustavi, uključujući naizmenično kratka i duga svetla - saznajemo iz istrage.
Zbog prebrze vožnje, Marko je ispred restorana „Kod Brke“ izgubio kontrolu nad upravljačem, sleteo s puta i udario u ulaz ovog ugostiteljskog objekta. - Za razliku od Marka, devojčica nije imala zaštitnu kacigu, zbog čega je zadobila teške povrede, opasne po život. Čim su sleteli s puta, pritrčao je otac devojčice i počeo da tuče Marka, a onda su je zajedno uneli u „pežo“ i krenuli ka Velikom Gradištu. Usput su sreli vozilo Hitne pomoći, koje je prevezlo devojčicu u ovu medicinsku ustanovu. Ona je uskoro prevezena u beogradski Urgentni centar, gde je kasnije podlegla teškim povredama.
Čim je devojčicu odvezao sanitet, pristigao je i njen brat, koji je zajedno sa ocem fizički nasrnuo na Marka. Protiv Dragoslava M. podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje, protiv Marka Đ. za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, dok su prekršajne prijave podnete protiv devojčicinog brata i protiv vlasnika neregistrovanog motocikla, Markovog oca.

RAZVOD
PREMA nezvaničnim informacijama, Dragoslavu je nakon razvoda pripala ćerka, a bivšoj supruzi njihov sin. Pošto je smatrao da je devojčica premlada za „ljubav“, želeći da se posveti školovanju, otac se protivio njenoj vezi sa Markom, koja je kobne noći doživela svoj tragični epilog.

0 коментара:

Постави коментар