Reklame


Najsmrdljiviji čovjek na svijetu
Upoznajte najsmrdljivijeg čovjek na sjetu. Reč je o Indijcu koji se nije kupao već punih 38 godina.
66-godišnji Indijac Kailash Singh je davne 1974. godine (malo nakon što se oženio) odlučio da se više neće kupati. Razlog? Sveštenik mu je obećao da će na taj način dobiti sina kojeg je toliko želeo. Danas ima čak sedam kćeri i nijednog sina. No bez obzira na to, Kailash tvrdi da živi sretnije od većine ljudi.
Iako sveštenikov savjet nije uspeo, Indijac se i dalje ne želi kupati niti šišati. Tvrdi da bi se predomislio jedino u slučaju da dobije sina. Međutim, malo je verovatno da će on i njegova 60-godišnja žena Kalavati Devi dobiti još jedno dete. Ona priča kako se dugo morala privikavati na njegov smrad. Pokušavala ga je uveriti da odustane od sveštenikovog saveta, čak mu je pretila da neće spavati s njim u istom krevetu, ali na kraju je ona bila ta koja je odustala. Iako Kailash na svom poslu radi na velikim vrućinama, kaže da će radije umrijeti nego se okupati. Njegova kćer, koja se zbog vrućina tušira i nekoliko puta dnevno govori kako ne može shvatiti svog oca. 
Kako god bilo, najsmrdljivijem čoveku na svetu je ipak stalo do njegove higijene. Svako veče obavlja poseban ritual kojim se "rešava" svojih neugodnih mirisa. Taj ritual podrazumeva pušenje marihuane, ples oko vatre i molitvu bogu Šiva. On tvrdi da se na taj način reši svog smrada, ali njegova žena, deca i susedi se ne slažu s tim.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.