Reklame

globo

Poznati ruski astrolozi, šamani i parapsiholozi okupili su se pre nekoliko dana da bi razgovarali o tome šta nas čeka u budućnosti. Ali, ono što su prorekli, ne predviđa nam svetlu budućnost.....

''Fenomen koji zovu svetska finansijska kriza, koja prema verovanjima mnogih polako prolazi, uopšte nije bila finansijska kriza sama po sebi. To je bio tek predznak predstojeće krize, a prava će nas tek zateći u budućnosti'', rekao je na početku sastanka astrolog Aleksej Kolov.

Ali, najimpresivniju prognozu dao je astrolog Pavel Globa. On je rekao da će se poslednja pomračina sunca dogoditi 10. decembra i da će tada doći do oružanog sukoba na Balkanu, a teroristi će podmetnuti bombu na ceremoniji dodele Nobelovih nagrada.

Poznati ruski astrolog ovu je godinu, u astrološkom aspektu, uporedio sa 1939., kada je počeo Drugi svetski rat. Otkrio je i kada će započeti treći svetski rat. Biće to, tvrdi, u martu 2014., tokom zimskih Olimpijskih igara u Sočiju ili možda nekoliko dana nakon što se one završe. Globa nije kazao u kojoj će zemlji rat započeti.

U bliskoj budućnosti, tvrde astrolozi, doći će do velike revolucije u Siriji i Jemenu, ali jemenskog predsednika uspeće svrgnuti tek za tri godine. Alžir će biti najsrećnija zemlja, jer kod njih neredi neće dugo trajati.

''Proučio sam horoskope lidera u regiji. Alžirski predsednik jedini je koji uopšte nema harizmu. On će mirno otići s vlasti, a čak će mu dati i jahtu i vilu. Što se tiče Muamera Gadafija, niko ne zna kada je tačno rođen - 1937., 1940. ili 1942. Ako je tačan barem datum rođenja, ako se zaista rodio 7. juna, on će umreti na svoj rođendan. Baš blizu tog datuma sledi nam jedna od pomračina'' kaže Globa.

Medvedev car, Putin vojvoda

Šaman Andrej Dondukov rekao je da će Dmitrij Medvedev ostati na čelu Rusije.

''Putin je borac. On je vojnik, a Medvedev radi jogu. Oni su potpuno dva različita tipa muškarca. Putin je horizontalni tip - to su vojnici, a Medvedev je vertikalni tip - oni teže duhovnom rastu. Medvedev je pravi car, a Putin je samo vojvoda - zaključio je Dondukov.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.