Reklame


Policija je uhapsila profesora srednje škole u Sokobanji S.S. (44) zbog sumnje da je sedamnaestogodišnju učenicu primorao na seksualni odnos uz obećanje da će joj pomoći da lakše završi razred, saopštila je danas policija.

Uplašena devojčica
Sramota! Obljuba zloupotrebom položaja! | Ilustracija: foter.com
Protiv S. S. (44), profesora srednje škole “Branislav Nušić” iz Sokobanje, policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je obljubio učenicu M. N. (17)! Nekoliko dana ranije, policija je protiv ovog profesora podnela i prekršajnu prijavu jer je istukao svoju komšinicu staru 72 godine. Meštani Sokobanje kažu da nisu mnogo iznenađeni, jer se o ovom prosvetnom radniku, inače profesoru ustavnog i stvarnog prava odavno priča da iskorišćava učenice.


- Ja ću sve da vam kažem, al’ nemojte da ste me slikali! Ovaj profesor je iznajmio jednu kuću pored škole, a šta mislite zašto?! Godinama on to radi, svi pričaju, al’ došla maca na vratanca. Bio je on i oženjen, ima jedno dete, al’ se žena na vreme razvela od njega! - kaže meštanin koji želi da ostane anoniman.
Osnovna škola Branislav Nušić
Škola u kojoj je zaposlen bludni profesor | Foto: Suzana Trifunović
A da nije bilo upornog oca maloletne učenice, ko zna da li bi se razotkrilo bludničenje ovog prosvetara. Otac, koji je sve učinio da zaštiti svoje dete, nije hteo da ga imenujemo, ali je pristao da ispriča kako se sve odigralo.
- Šta da kažem, teško je. Još mi je ćerka, kada sam sve otkrio, govorila: „Nemoj, tata, molim te! Nemoj ništa da činiš, oboriće me na polaganju, on ima jake veze!“ Stravično! - uzbuđeno nam je rekao otac.

On je najpre primetio čudno ponašanje svoje ćerke, koja je danima delovala izgubljeno i zabrinuto. Kako ona nije htela da prizna razlog, otac se raspitivao i od prijatelja je saznao da je ona u vezi sa starijim čovekom, a nedugo zatim saznao je i njegovo ime!

-Počeo sam da ga pratim. Nakon nekoliko dana otišao sam kod njega kući, ali nikog nije bilo. Komšije su mi kazale da on ima iznajmljenu kuću pored škole, pa sam otišao tamo. Pozvao sam svoju ćerku mobilnim i rekao joj da odmah izađe iz te kuće. Ali, kuća je imala dva ulaza, pa je ona izašla kroz sporedni i sačekala me ispred škole. Tada mi je sve ispričala - rekao nam je otac učenice.
Suspendovan s posla
Kolege S. S. su zgranute njegovim hapšenjem. Kažu da je važio za solidnog vaspitnog radnika.
Dragana Trifunović
Direktorka Dragana Trifunović | Foto: Suzana Trifunović
- O ovom događaju, koji me je frapirao, obavestila me je policija. S. S. je odmah suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak. Na njega do sada nije bilo pritužbi - izjavila je Dragana Trifunović, direktorka škole.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.