Reklame

Severina pati i zbog tuge izgubila glas

Vučkovićeva nakon razlaza sa Milanom nikako da otpeva još dve pesme i da završi album „Dobro došli u klub“

Skrhana.
Uprkos tome što se trudi da odaje utisak rasterećene i staložene žene, Severina Vučković zapala je u ozbiljnu psihičku krizu nakon kraha ljubavi sa Milanom Popovićem. Album „Dobro došli u klub“, koji je trebalo da bude objavljen krajem septembra, još nije ugledao svetlost dana. Ostale su dve numere, koje ona nikako ne može da otpeva. Pevačicinim saradnicima velike probleme stvara to što je Seve trenutno u depresiji i, čak i kad dođe u studio, nikako da pusti glas, jer joj se, kaže, steglo grlo od tuge.

- Ona je beskrajno ponosna i prkosna i ni za šta na svetu neće dozvoliti da se vidi da je ranjena i koliko joj je teško - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ma koliko se folirala da joj je svejedno, istina je da je ovo veliki udarac i životni poraz za nju, jer je, sećate se, u stotinu intervjua izjavljivala da je rođena da bude supruga i majka. Podrazumeva se da na ovako izuzetno brz kraj veze sa Milanom nije pomišljala ni u najluđim snovima. Ako se uzme u obzir sve što je preživela, njeno depresivno stanje sasvim je razumljivo.

Takođe, kako saznajemo, poslednjih nekoliko puta kada je dolazila u Beograd, Severina je spavala kod svoje sestre, a Njegoševu ulicu, u kojoj Milan ima kafić i penthaus, izbegavala je u širokom luku.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.