Reklame


Profesionalni vojnik Milena Stojanović, koja je 2. aprila ove godine nožem usmrtila svoju jednogodišnju ćerku Janu, pronađena je juče mrtva u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je očekivala suđenje za ubistvo, prenosi B92.
Profesionalni vojnik Milena Stojanović, koja je nožem usmrtila svoju jednogodišnju ćerku Janu, pronađena je mrtva u Specijalnoj zatvorskoj bolnici
Prema prvim informacijama, uzrok smrti je prestanak rada srca, ali će se tačna dijagnoza znati tek nakon obdukcije. Milena Stojanović je danas oko trinaest sati zatečena mrtva u svom krevetu.

Zvanični organi iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i Ministarstva odbrane isključuju mogućnost samoubistva, jer na njenom telu nije bilo vidljivih tragova nasilja.


Stojanovićeva je, nakon kratke vanbračne veze sa kolegom sa posla iz Prokuplja, odlučila da se sa detetom vrati kod roditelja u selo Pejkovac kod Žitorađe.

Na dan tragedije, Milena je devojčicu prošetala po ulici, a zatim uvela u kuću.

Ona je svojoj devojčici nanela više uboda nožem u grudni koš i stomak, a zatim je istim oružjem sebi nanela višestruke povrede po telu.

Nakon zbrinjavanja u bolnici u Prokuplju ona je prebačena na Neuropsihijatrijsku kliniku niške Vojne bolnice radi posmatranja. Veštačenje njenog psihičkog stanja obavljano je i u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, a od 8. juna je bila u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Pretpostavlja se da je Milena ubistvo počinila pod uticajem patološkog psihičkog stanja koje nije otkriveno ni rigoroznim pregledima koje prolaze kandidati za profesionalnu vojnu službu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.