Reklame


Svetlana Ražnatović biće svedok na venčanju Sekulićeve sa biznismenom Igorom Ramovićem, zakazanom za proleće

Svetlana Ceca Ražnatović, Goga Sekulik, Igor Ramović, veridba, svadba, kuma
Kakva kuma!
Goga Sekulić je s verenikom Igorom Ramovićem zakazala svadbu za maj, a njena kuma na venčanju biće folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, saznaje Kurir! Naime, Goga je sa Cecom dugogodišnja drugarica, pa je sasvim razumljivo što se upravo s Ražnatovićkom dogovorila o kumstvu. Veza koja je između Igora i Goge započela pre dva i po meseca veoma je ozbiljna, pa su zbog toga budući mladenci odlučili da nema potrebe da čekaju sa svadbom.

- Verenički prsten od 40.000 evra poklonio joj je pre dve nedelje, a pored Cece, koja je Gogina kuma,njegov kum biće poznati zlatar Nebojša Bojović. Svadba će biti gala, s mnogo gostiju, a najverovatnije će biti organizovana u nekom od beogradskih luksuznih hotela - kaže naš izvor blizak ovom paru.

Koliko je veza između Goge i Igora ozbiljna, govori podatak da Sekulićeva već mesec dana živi s verenikom, u njegovom stanu u Sarajevskoj ulici.
- Srećna sam i mnogo zaljubljena, a sve ostalo ćete ubrzo saznati - kaže pevačica.
Gogo, već sve znamo! Neka je sa srećom!
Ko je Gogin budući muž

Igor Ramović ima trideset i devet godina. Već dve decenije živi u Londonu, gde drži poznate klubove. Trenutno je stacioniran u Beogradu, gde će verovatno ostati do svadbe. Kako saznajemo, mnogo je zavoleo Gogu, od koje se ne odvaja.

0 коментара:

Постави коментар