Reklame


Žena italijanskog atašea stradala je sinoć kada je pokušala da izađe is stana kroz prozor. Iako se prvobitno mislilo da je u pitanju samoubistvo, do sada prikupljene informacije u istrazi govore da je u pitanju nesrećan slučaj. Žena je nastradala pokušavajući da se spusti sa petog sprata u ulici Kneza Miloša.
Policijski uviđaj na mestu na kojem se dogodila tragedija

Kako "Blic" saznaje,  nastradala strana državljanka je ostala zaključana u stanu, a nije imala ključ i pokušala je da se spusti na ulicu uz pomoć čaršava

U Hitnoj pomoći su nam potvrdili da je ženska osoba preminula na ovoj adresi od povreda koje je zadobila kada je pala sa petog sprata. 

Na mestu nesreće stigao je i italijanski konzul kao i prijatelji preminule koji nisu želeli ništa da komentarišu.

Kako nezvanično saznajemo, pad je prijavio njen suprug, a jedan od stanara zgrade čija se kancelarija nalazi u stanu ispod njihovog kaže da je u trenutku nesreće bio na poslu ali da nije ništa neobično čuo.

- Atašeovu ženu sam video samo jednom kada je prokišnjavalo iz njihovog stana - dodaje on dok se njegov komšija sa nižeg sprata priseća da je neposredno pre skoka sa prozora video da visi beli čaršav.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.