Reklame


Bivša učesnica “Farme” Sandra Obradović, umesto da posle jedne proslave u svom rodnom Požarevcu ode u svoj stan u Beogradu, morala je nedavno prvo da se javi u policijsku stanicu u Požarevcu.

Krenula na  proslavu, pa  završila  u policiji: Sandra  Obradović
Krenula na proslavu, pa završila u policiji: Sandra Obradović | Foto: Zoran Ilić
Naime, mesecima unazad policija ovog grada nije mogla da joj uruči pozive za sud zbog saobraćajnih prekršaja, pa su, kada su saznali gde se nalazi, odlučili da je potraže:

Poznati - opasnost za volanom

Da slučaj Sandre Obradović nije usamljen kada je reč o saobraćajnim prekršajima, već smo se uverili prethodnih godina. Naime, mnoge javne ličnosti imale su problema sa saobraćajnom policijom, a među najistaknutijima su slučajevi Nataše Bekvalac i Milana Kalinića, koji su morali da plate kazne zbog proslaka kroz crveno svetlo. Tu je i primer tri dame koje su vozile pod gasom: Ane Nikolić, Danijele Vranić i Romane Panić, zbog čega su svojevremeno noć provele u policijskoj stanici na trežnjenju.
- Sandra je te večeri bila na jednoj proslavi. Kada je kretala kući, na stepeništu joj je prišao policajac i zamolio je da pođe sa njim do stanice kako bi joj uručio pozive suda jer prethodnih meseci ne mogu da je nađu na prijavljenoj adresi u Požarevcu. Ona ga je saslušala i bez ikakvih problema krenula sa njim u stanicu. U pitanju su bila tri poziva za učinjene saobraćajne prekršaje. Obradovićeva se odmah javila dežurnom sudiji, ali pošto to nije bilo u radno vreme suda, dogovorila se da dođe ujutru - priča za “Alo!” dobro obavešteni izvor i objašnjava kako je do čitave situacije došlo.

- Obradovićeva nije ni znala da ju je policija tražila toliko dugo jer niko ne živi u njenom stanu u Požarevcu. - Kada je uzela svoje pozive, ljubazno se zahvalila policiji i izašla iz stanice. Pojavila se tek rano ujutru i preuzela pozive kod prekršajnog sudije, kojima će se odazvati. Naravno, policiju je obavestila o promeni boravka, tako da će joj sada sve eventualne kazne stizati na pravu adresu - zaključuje naš izvor.

Do Sandrinog komentara povodom ovih informacija nismo uspeli da dođemo jer nije odgovarala na naše pozive i poruke.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.