Reklame


Ćukterašica obasipa Stankovića komplimentima otkako je raskinula s dečkom, a on s Radom Manojlović

Slavica Ćukteraš, Milan Stanković, romansa, veza
Veza u najavi!
Milan Stanković ostavio je Radu Manojlović jer ga je prevarila, a tu situaciju očito pokušava da iskoristiSlavica Ćukteraš! Šapčanka je nedavno prekinula trogodišnju romansu sa studentom menadžmentaStefanom Tanaskovićem. I nije dugo tugovala. 

Odmah se okrenula svom kolegi Milanu, taze samcu, i počela da ga obasipa komplimentima.

Tako je folkerka u utorak uveče ispod Stankovićeve slike na Fejsbuku napisala: „Ljep si, Miljane“, a da se opaska koleginice svidela pevaču, pokazao je lajkovima.

Na sve to Slavica je još jednom potvrdila svoj stav napisavši: „Jesi, bre!!! Takva lepota retko se sreće, bogami“. Stanković je onda komentare koleginice iliti „udvaračice“ nazvao „prckanjem“, čime je ponovo izazvao Ćukterašicu. Ona je naposletku ostavila poslednji u nizu postova, na koji nije dobila odgovor: „E jbg, ti ovo shvataš kao prckanje?“

Time je samo na Fejsbuku okončana komunikacija, ali ako je verovati zajedničkim prijateljima Milana i Slavice, među njima su i na početku muzičkih karijera sevale varnice, ali igrom sudbine se nisu spojili. Da li će ta „greška“ biti ispravljena, pokušali smo da saznamo od njih dvoje. Milan nije odgovarao na naše telefonske pozive, ali ni na poruke koje smo mu poslali, dok je Slavica bila nedostupna na brojeve poznate redakciji.


Besna Rada!

Zbog ove romanse na pomolu, pozvali smo i Milanovu bivšu devojku Radu Manojlović, koja nam je besno poklopila slušalicu ne dozvolivši ni da joj objasnimo zbog čega je zovemo.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.