Reklame


Neverovatno! Popularna američka pevačica Tejlor Svift (23) raskinula je sa Harijam Stajlsom (18), članom popularnog britanskog tinejdž benda „One Direction“ jer ovaj nije hteo da obreže svoj ponos!

Mlada  pevačica je  teška 165  miliona dolara:  Tejlor Svift
Mlada pevačica je teška 165 miliona dolara: Tejlor Svift
Naime, Tejlor i Hari su se zabavljali od oktobra 2012. do januara sredine ovog meseca, a njihov raskid je doneo brojne spekulacije po tabloidima. Pevačica je smatrala da Hari ne vodi dovoljno računa o higijeni i da je nehigijenski imati neobrezani penis. Zbog toga je ona tražila od njega da se obreže, što je ovaj odbio. Već posle mesec dana, Tejlor ga je ostavila.

„Tejlor nije mogla da podnese to da Hari nije obrezan, pa mu je predložila operaciju. Međutim, Hari joj je jasno stavio do znanja da nema nameru da se obrezuje. Zamolio ju je da to više nikad ne spominje i ne poteže to pitanje, ali Tejlor ga je često zadirkivala.
Pomalo liči na  Džegera, pa će lako  naći novu devojku:  Hari Stajls
Pomalo liči na Džegera, pa će lako naći novu devojku: Hari Stajls
U početku je Hari na zadirkivanje samo kolutao očima i pokušavao da je ignoriše, ali mu je ubrzo prekipelo i tada je došlo do svađe“, otkrio je izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman.
Posle raskida mediji su spekulisali da Tejlor nije mogla da drži korak sa hiperaktivnim britanskim muzičarem.

„Hari je shvatio da je Tejlor postala nezainteresovana za seks. Nije tajna da je on seksualno aktivan i da trenutno uživa u svojoj slavi. On i Tejlor su bili seksualno nekompatibilni“, dodao je izvor.

Tejlor je do sada u karijeri osvojila šest nagrada „Gremi“. Ona je početkom nedelje izjavila da se neće pomiriti sa Harijem jer kada veza jednom pukne više nema povratka na staro.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.