Reklame


Dvadesetdvogodišnji mladić krajem prošle nedjelje se, prolazeći u autu u Podravini, zaustavio pored jedne 12-godišnjakinje te je uveo u automobil i odvezao. Nije je vratio nekoliko sati tokom kojih ju je silovao.
Hrvatska - Mladić (22) oteo djevojčicu (12) i silovao je satima
Stravičan događaj potresao je Podravinu. Dvadesetdvogodišnji mladić krajem prošle nedjelje ondje je oteo i silovao 12-godišnju djevojčicu. Njeni roditelji su ispričali da se djevojčica vraćala kući od prijateljice te da ju je zlostavljač 20-ak metara od kuće zaustavio i na silu uveo u auto.

"Oko 20 sati je s bratićem starim 15 godina naišao pored kćerke, oteo ju i nestao u nepoznatom smjeru te ju oko ponoći vratio na ulaz u selo. Nadam se da će dobiti maksimalnu zatvorsku kaznu", ispričao je otac djevojčice dodajući kako je napadač inače bio njihov kućni prijatelj. Takođe je dodao da njegov rođak nije sudjelovao u zvjerstvu ali da je fizički bio preslab da se suprotstavi.

Napadač otac četvero djece

24sata pišu kako su roditelji tek drugi dan saznali što se dogodilo. Odmah potom slučaj su prijavili, a koprivnički liječnici su otkrili dokaze silovanja na 12-godišnjakinji. Prema riječima djevojčičine majke, napadač je i sam otac četvero djece.

 "Strašno, mislili smo da dobro poznajemo to čudovište od čovjeka ali prevarili smo se. Mojoj je porodici nanio strašnu bol i tugu", rekla je nesrećna žena dodajući kako se njena kćer još uvijek nije oporavila od šoka. Kaže kako se boji mraka te da se boji naveče sama vraćati iz škole. Iz kuće ne izlazi ako baš ne mora.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.