Reklame


Folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović (39) ponovo preti oduzimanje dela vile u Ljutice Bogdana 3 na Dedinju zbog duga od 116.063 evra, koje Vojislav Đurković (54), bivši prijatelj Željka Ražnatovića Arkana (48) i major u njegovim „tigrovima“, od nje potražuje!

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Petar Pavlović
Naime, Viši sud moraće opet da razmatra Đurkovićev zahtev da se Ražnatovićevoj zabrani prodaja ekskluzivne vile i stavljanje hipoteke na prvi sprat od oko 140 kvadrata dok mu ne vrati dug.

Ceca: Ma kakav dug!
Ražnatovićeva tvrdi da je pare Đurkoviću pozajmio njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, dok Đurković, s druge strane, tvrdi da je Arkan uzeo novac za potrebe svoje supruge, i to u njenom prisustvu.
- Apelacioni sud je ukinuo odluku Višeg suda, koji je odbio predlog Đurkovića za određivanje privremene mere kojom je tražio da se Ražnatovićevoj zabrani otuđenje nepokretnosti i da se u njegovu korist konstituiše hipoteka na nepokretnosti, a radi obezbeđenja duga - izjavila je za „Alo!“ Dušica Ristić, portparolka Višeg suda u Beogradu.
Pomenuta odluka Apelacionog suda dostavljena je pre nekoliko dana Višem sudu uz obrazloženje da je prilikom ranijeg razmatranja Đurkovićevog zahteva došlo do bitnih povreda postupka.
Ceca
Inače, Cecina vila na Dedinju je već opterećena hipotekom kojom se država osigurala da će ona otplatiti treću ratu od pola miliona evra zbog malverzacija u vezi s prodajom 11 fudbalera Obilića. Rok za otplatu ističe u junu ove godine, a estradna pevačica je do sada na vreme ispunjavala svoje obaveze i platila je milion evra. Suđenje za ovaj maratonski proces se nastavlja sredinom marta

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.