Reklame

Šokantne fotografije sestre Danijele Pođali (42), iz mesta Lugo di Romanja u centralnoj Italiji, na kojima u raznim pozama, uz smešak veselo stoji pored mrtvih pacijenata bolnice u kojoj je radila obišle su svet. Sestra Danijela je uhapšena u oktobru i osumnjičena je za čak 38 ubistava.
Danijela Pođali
Autorka jezivih fotografija, koje su nastale u januaru prošle godine je koleginica Danijele Pođali, koja joj je nakon toga slike slala preko WhatsUpp- a. Ona tvrdi da je bila primorana da učestvuje u gnusnom činu jer sestra Danijela važi za osvetoljubivu članicu medicinskog kolektiva.

- Dešavalo se da daje prekomernu dozu laksativa pacijentima samo da bi otežala rad kolegama u smeni nakon njene, ukoliko bi joj se zamerili – posvedočila je bivša medicinska sestra.
Sestra Danijela je osumnjičena da je ubijala pacijente koji su je posebno nervirali, ili one sa napornim članovima porodice.
Obe žene su izgubile posao, a Danijiela se nalazi u zatvoru, osumnjičena za 38 ubistava.

Ona je postala sumnjiva rukovodstvu bolnice u kojoj je radila tek nakon što je tokom njene smene neobjašnjivo preminulo 38 pacijenata. Autopsijom je utvrđeno da su pacijenti umrli od smrtonosne supstance koja se u SAD ubrizgava osuđenicima prilikom smrtne kazne.
Tokom boravka u zatvoru, sestri Danijeli u stiže pošta fanova, ali i bračne ponude

Kao otrov koristila je rastvor sa smrtonosnim količinama kalijuma, koji iz organizma nestaje nakon 48 sati.

0 коментара:

Постави коментар