Reklame

Pročitajte i saznajte da li vam ljubav stiže u decembru!

OVAN Prijateljski nastrojen Mars čini vas raspoloženim za druženje. Prvi decembra može da vam donese ljubav na putovanju. Bilo kakvo putovanje koje biste imali sa osobom koja vam je draga treba da planirate u prvom delu meseca. Kada Venera uđe u Jarca imaćete zanimljiva poznanstva preko posla. Ako ste u stalnom odnosu vaš partner će biti mnogo više koncentrisan na posao u drugom delu decembra.
BIK Izlazak Saturna iz sedmog polja podrazumeva završetak jednog ciklusa koji vam je otežavao emotivne odnose. Moguće je da ćete rešiti neki odnos sa osobom koji vas je mučio iz prošlosti. Mars u Vodoliji usloviće više rasprava sa osobom do koje vam je stalo. Planete u devetom polju krajem meseca mogu da vam donesu romansu na putovanju ili da vam se dopadne osoba koja nije u vašem gradu.
BLIZANCI Ulazak Saturna u sedmo polje donosi vam dugoročni proces preispitivanja svih odnosa koji su vam važni. Bićete prinuđeni da budete odgovorniji prema osobama koje su vam drage. Ako ste u braku, nužno je da prođete kroz testove ili emotivinu krizu u periodu od naredne tri godine. Sa druge strane možda se baš od ovog momenta odlučlite da je vreme da počnete da živite sa nekim jer će osećati povećanu odgovornost.
RAK Kako se planete bliže Jarcu, zasigurno je da je ovo mesec raznih ljubavnih susreta. Imaćete više od jedne prilike za ljubav. Privlačiće vas ambiciozne i istrajne osobe koje su spremne da se bore za ono što vole. Prijatelji će imati pojačanu potrebu da se mešaju u odnose koji su vam važni. Neki Rakovi će mešati ljubav i prijateljstvo.
LAV Sunce u petom polju donosi vam lepe trenutke sa osobom kojoj je stalo do vas. Vi ste znatno povlašćeni u odnosu na druge osobe oko vas jer Jupiter radi svoj posao. Na kraju ćete shvatiti da se sve ipak odvija u vašu korist. Mars u sedmom polju usloviće vašu potrebu da nalažete partneru da vam se prilagodi. Borba za prevalst u vašem odnosu može da bude mač sa dve oštrice.
DEVICA U prvom delu meseca Merkur boravi u Strelcu što vas zbunjuje i izaviva razna neslaganja na emotivnom planu. Vaš period za ljubav dolazi iza 20.decembra. Planete u petom polju donose vam uzbudljiv period u drugom delu meseca kada ćete imati lepa poznanstva na mestima javnog tipa. Planete za ljubav su vam naklonjenije u drugom delu decembra.
VAGA Početak meseca nagoveštava lepe periode razgovora, dopisivanja i SMS poruka koje će vas zabavljati. Možda baš neko iz vaše okoline ili neko ko dolazi sa kraćeg puta može da vam se učini interesantnim. Vodolije će vam biti primamljive, dok ćete sa osobama zemljanog znaka imati oštre polemike koje kasnije mogu da vam se učine značajne.
ŠKORPIJA Kako Saturn napušta vaš znak, počećete mnogo bolje emotivno da se osećate. Mnogi će osetiti da ste pristupačniji i otvoreniji za poznanstva. Drugi deo meseca donosi vam zanimljive poruke, pozive i ljubavna dopisivanja. Jarčevi će vam biti zanimljivi u ljubavi. Depresivna raspoloženja kroz koja prolazite prestaće da vam se dešavaju u drugom delu meseca.
STRELAC Saturn je sve bliži vašem znaku, tako da dolazi vreme ozbiljnih promena i svih vaših osećanja. Ono što će vam se događati u naredne tri gdine jeste sudbinski i kao osoba ćete se menjati u svakom pogledu. Vodolije i Ovnovi će vam biti zanimljivi u ljubavi u decembru. Takođe, ambiciozni Jarčevi mogu da vas zaintrigiraju svojom odlučnošću.
JARAC Prve dve nedelje učiniće vam se emotivno nestabilne jer nije dobar period za početak ljubavne veze. Trenutno ste nestabilni i zatvoreniji. Imate razne dileme i intenzivno razmišljate o osobama koje ne možete racionalno da procenite. Kako se bude bližila sredina decembra imaćete mnogo bolji period za ljubav. Saturn ulazi u dvanaesto polje što nagoveštava mnogo veću senzibilnost i faze povučenosti koje će vam biti potrebne.
VODOLIJA Sunce i kasnije Saturn u Strelcu naglašavaju koliki je značaj prijateljske baze u odnosima sa ljudima koji su vam bliski. Nekim Vodolijama dogodiće se ljubav iz dugogodišnjeg prijateljstva. Pošto će planete u drugom delu meseca biti u Jarcu bićete ztavoreniji po pitanju emocija. Treba da imate u vidu da tajne ljubavne afere nisu idealno rešenje. Imaćete osobu koja će vas intrigirati ali nećete biti spremni sebi i drugima to da priznate.
RIBE Usled planeta u Strelcu imaćete početkom meseca problem u razumevanju sa partnerom. Ukoliko ste pak slobodni, pojedini odnosi mogu da vam deluju komplikovanije nego što jesu. Saturn koji se bliži ka Strelcu nateraće vas racionalno da postavite sve odnose koje imate. Drugi deo meseca je znatno povoljniji , pa ćete imati i prijateljsku podršku od partnera. Nekim Ribama dopašće se osoba sa kojom su se dosad družile.
(Pressonline)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.