Reklame

Hrvat Joso Gregurić je u oktobru 2012. ubio teško bolesnu ćerku Marijanu (23) ubrizgavanjem otopljenih tableta kroz sondu za hranjenje i rezanjem vene na ruci od koje je na smrt iskrvarila. Reč je o ponovljenom postupku, jer je sud u Sisku prošle godine već osudio Gregurića na dve godine zatvora


Hrvat Joso Gregurić ubio je pre dve godine svoju teško bolesnu ćerku Marijanu, tako što joj je dao neutvrđenu količinu tableta, a potom joj je prerezao venu na ruci. Na sudu u Sisku, njemu je zakazano suđenje povodom optužbi da je 8. oktobra 2012. godine ubio svoje dete, piše “Jutarnji list“.

Reč je o ponovljenom postupku, jer je sud u Sisku prošle godine već osudio Gregurića na dve godine zatvora, odnosno na delimičnu uslovnu kaznu, prema kojoj jednu godinu mora da provede u zatvoru, a drugu bi bio na uvslovnoj slobodi.

Vrhovni sud je ukinuo navedenu presudu zbog neslaganja dela izvornog zapisnika s objavom presude.


Tako će biti ponovljeno mučno suđenje ocu koji je iz samilosti ubio teško bolesnu ćerku, koja je tri godine praktično vegetirala. Tokom suđenja utvrđeno je da je Joso Gregurić ubio svoju Marijanu tako što joj je dao neutvrđenu količičinu tableta kroz sondu za hranjenje, a potom joj je isekao vene u jami lakta leve ruke.

Utvrđeno je da je uzrok smrti Marijane Gregurić taj što je devojka iskrvarila, a smrt je potpomognuta i tabletama koje je dobila.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.